Werkgeverscollectief


Het Werkgevers Collectief is hét collectief op maat voor uw organisatie. Naast de ruimste keuzevrijheid heeft u bij dit collectief een eigen team dat u actief ondersteunt bij uw gezondheidsbeleid.

Wat is het?

Het Werkgevers Collectief is een collectief speciaal voor werkgevers die vrije keuze zorgverzekeringen belangrijk vinden voor hun werknemers. Maar die ook graag een stap verder zetten, op weg naar een bedrijf dat werknemers bindt door gericht te investeren in hun gezondheid.

Uw voordelen van het Werkgevers Collectief

  • maximale keuzevrijheid dokter en ziekenhuis 
  • aantrekkelijke premiekortingen
  • ontdubbeling arbeidsgerelateerde zorgkosten
  • gemakkelijk beheer via Werkgeversportaal
  • uw eigen gezondheidsteam

>Offerte aanvragen

Gezond werken

Energieke, fitte werknemers zijn gelukkiger en presteren beter. Wilt u ook ervaren wat gezond werken u en uw werknemers op kan leveren? We helpen u graag bij het vinden van de juiste oplossing voor uw bedrijf.

Uw eigen team

Wilt u gericht uw gezondheidsbeleid opzetten of verder uitbouwen? Of stappen ondernemen om uw ziekteverzuim te verlagen? Dan ondersteunen wij u graag met een eigen team dat bestaat uit een relatiemanager, Corporate Healthmanager en eventueel het gezondheidsnetwerk van ONVZ.

Ontdubbeling arbeidsgerelateerde zorgkosten

Uw werknemers gratis een griepprik of jaarlijkse gezondheidscheck aanbieden? Bij ONVZ kan dat want deze zorgkosten vergoeden wij vanuit de aanvullende verzekering. Zo voorkomt u dubbele kosten en heeft u alles in een keer geregeld. 

Het gemak van Werkgeversportaal

Speciaal voor u hebben wij een beveiligde online omgeving: Werkgeversportaal. Daar vindt u een aantal praktische mogelijkheden om uw collectief contract gemakkelijk te beheren. 

Maximale keuzevrijheid dokter en ziekenhuis

Bij ONVZ heeft u maximale keuzevrijheid van dokter of ziekenhuis. Het maakt namelijk niet uit of wij wel of niet een contract hebben met uw gekozen zorgverlener.

Heeft u nog vragen?
We staan voor u klaar

 

Meer contactopties

Over enkele minuten wordt u automatisch uitgelogd. Beweeg uw muis om ingelogd te blijven.