• Zeer ruime vergoedingen
  • Advies van ZorgConsulent
  • Klantwaardering 8,2

Expats:
altijd verzekerd van de beste zorg

 

Altijd verzekerd van de beste zorg

Heeft u als werkgever expats in dienst? En wilt u zeker weten dat zij én hun gezin zelf kunnen kiezen door welke dokter en in welk ziekenhuis zij behandeld willen worden? Bij ONVZ zijn uw relaties verzekerd van buitengewoon veel vrijheid.

Kies de verzekering die past bij uw werknemer

Als u als werkgever expats in dienst heeft (werknemers die vanuit het buitenland in Nederland komen werken, of Nederlandse werknemers die in het buitenland gaan werken), wilt u hen eenvoudig een goede, passende zorgverzekering bieden. Bij ONVZ kunnen uw werknemers altijd terecht bij de arts of zorgverlener van hun keuze.

De beste service in het Engels

Niet alleen de website, polisvoorwaarden en het Service Center, maar ook MijnONVZ is beschikbaar in het Engels. MijnONVZ is de persoonlijke online omgeving waar ONVZ-verzekerden alles rondom hun zorgverzekering kunnen regelen. Zo kunnen zij bijvoorbeeld eenvoudig declaraties indienen, de status van hun eigen risico inzien, hun zorgpas (European Health Insurance Card) bekijken en persoonlijke gegevens wijzigen. Allemaal in het Engels

JobFit Support voor vragen over wet- en regelgeving 

De wetten en regels rondom zorg verschillen per land. Bovendien is voor elke expat de situatie weer anders. Het optimaal verzekeren van expats en hun gezin vraagt dan ook om maatwerk. Op basis van uw zorgvraag en de wensen van de individuele werknemer regelt JobFit Support voor u een passende oplossing. Goed en snel. Wilt u meer weten? Neem contact met hen op!

Advies nodig? Of een vrijblijvende offerte?

ONVZ staat voor u klaar. Voor u als werkgever én uw werknemers. Onze Register Consultants Duurzame Inzetbaarheid (RCDI) denken graag met u mee op het gebied van zorgverzekeringen en gezond(er) werken. Voor al uw vragen belt u 030 639 65 66. Elke werkdag bereikbaar van 8.00 – 18.00 uur. Mailen kan ook, naar vo@onvz.nl

Heeft u nog vragen?
We staan voor u klaar
 

Meer contactopties

Over enkele minuten wordt u automatisch uitgelogd. Beweeg uw muis om ingelogd te blijven.