• Zeer ruime vergoedingen
  • Advies van ZorgConsulent
  • Klantwaardering 8,2

Ruime vergoedingen

Met de collectieve zorgverzekering van ONVZ zijn uw medewerkers verzekerd van ruime vergoedingen in binnen- en buitenland.

Welke aanvullende verzekeringen hebben wij:

Unieke dekkingen in Nederland

PuntenwolkMarkt2021ONVZ

In dit diagram ziet u alle hogere aanvullende zorgverzekeringen in Nederland weergegeven. Hierin kunt u eenvoudig de verhouding tussen de geboden dekking en de gevraagde premie aflezen. Hieruit blijkt duidelijk de unieke propositie van ONVZ: hoge dekkingen tegen een betaalbare premie. De dekkingen zijn gevalideerd door Zorgweb (2018). 

Aantrekkelijke premie

Uw medewerkers en hun gezinsleden ontvangen een aantrekkelijke korting op de premie van maximaal 5% op de basisverzekering en 10% op de aanvullende verzekeringen en tandverzekeringen. In specifieke gevallen kunnen wij zelfs een hogere korting aanbieden. We bespreken de mogelijkheden graag met u.

Betrouwbare zorgverzekeraar

Dienstverlening: 8,2

Uit onderzoek van onderzoeksbureau SAMR in 2019 blijkt dat onze dienstverlening wordt gewaardeerd met een 8,2. Hiermee behoort ONVZ tot de best gewaardeerde zorgverzekeraars.

Vertrouwen: hoog

Uit het onderzoek van onderzoeksbureau SAMR blijkt ook dat het vertrouwen van verzekerden in ONVZ significant hoger is dan gemiddeld. ONVZ scoort een NTS (Netto Trust Score) van +30, tegenover +21 voor alle zorgverzekeraars.

Klantwaardering: 8,7

ONVZ krijgt bij Zorgkaart Nederland een van de hoogste cijfers van alle zorgverzekeraars: een 8,7. Dit gemiddelde kwam tot stand op basis van 2.351 waarderingen op ZorgkaartNederland.nl.

Advies nodig? Of een vrijblijvende offerte?

ONVZ staat voor u klaar. Voor u als werkgever én uw werknemers. Onze Register Consultants Duurzame Inzetbaarheid (RCDI) denken graag met u mee op het gebied van zorgverzekeringen en gezond(er) werken. Voor al uw vragen belt u 030 639 65 66. Elke werkdag bereikbaar van 8.00 – 18.00 uur. Mailen kan ook, naar vo@onvz.nl

Heeft u nog vragen?
We staan voor u klaar
 

Meer contactopties

Over enkele minuten wordt u automatisch uitgelogd. Beweeg uw muis om ingelogd te blijven.