ZakelijkBereken premieEnglish

  • Zeer ruime vergoedingen
  • Advies van ZorgConsulent
  • Klantwaardering 8,2

Extrafit

De wijzigingen voor Extrafit op een rij

Sportarts

Extrafit vergoedt de sportkeuring, waaronder ook een duikkeuring. Duiken is een risicovolle sport. De keuringsarts moet daarom aan strenge eisen voldoen. Er zijn nog maar weinig sportartsen die de extra scholing voor een duikkeuring hebben gevolgd. Daardoor is de keuze voor een goede zorgverlener voor u beperkt. Vanaf 1 januari 2019 mogen daarom ook andere artsen, die de extra scholing hebben gevolgd, de keuring uitvoeren.

Vergoeding sportarts >

Alternatieve geneeswijzen

Extrafit vergoedt alternatieve geneeswijzen door een arts. De vergoeding is per 1 januari 2019 behoorlijk gewijzigd. Wij vergoeden voortaan ook zorg door een ander soort behandelaar (deze moet wel lid zijn van een door ONVZ erkende beroepsorganisatie). Er geldt dus vanaf 2019 één maximale vergoeding voor de zorg, ongeacht de zorgverlener.

Vergoeding alternatieve geneeswijzen >

Geneesmiddelen

Wij stoppen vanaf 1 januari 2019 met het vergoeden van erectiebevorderende geneesmiddelen.

Vergoeding geneesmiddelen >

Huidtherapie: elektrische epilatie en laserbehandeling

Extrafit vergoedt elektrische epilatie en laserbehandelingen bij overmatige haargroei in het gezicht. De maximale vergoeding geldt voor de gehele looptijd van de verzekering en is in 2019 beperkt tot € 150.

Vergoedingen elektrische epilatie en laserbehandeling >

Huidtherapie: camouflage-instructie

Extrafit vergoedt camouflage-instructie bij ernstig ontsierende huidafwijkingen in het gezicht of in de hals. De vergoeding hiervoor wordt vanaf 1 januari 2019 beperkt: Extrafit vergoedt maximaal € 70 voor maximaal 2 instructielessen. Wij vergoeden geen kosten meer van camouflageproducten.

Vergoeding camouflage-instructie >

Mantelzorg: ondersteuning

Om mantelzorgers te helpen een gezonde levensbalans te houden biedt Extrafit ondersteuning door onze ZorgConsulenten. Zij zijn opgeleid om een luisterend oor te bieden en om u bijvoorbeeld te helpen om grenzen te stellen, om uw sociale netwerk (weer) uit te breiden, of om mantelzorg en werk beter te kunnen combineren.

Vergoeding hulp bij mantelzorg >

  • Wijzigingen  in de basisverzekering 

    De wettelijke wijzigingen vallen onder 'wijzigingen in de basisverzekering'.

    Bekijk wijzigingen

Heeft u nog vragen?
We staan voor u klaar

Meer contactopties

Over enkele minuten wordt u automatisch uitgelogd. Beweeg uw muis om ingelogd te blijven.