ZakelijkBereken premieEnglish

  • Zeer ruime vergoedingen
  • Advies van ZorgConsulent
  • Klantwaardering 8,2

De ZorgConsulent

De ZorgConsulent is uw persoonlijke gids in zorgland en geeft u advies over zorg.

Wat is een ZorgConsulent?

Zij hebben medische kennis en kennen het zorgveld. Daarmee helpen zij u graag bij het maken van de juiste keuze voor een arts of ziekenhuis of om een gesprek met een arts voor te bereiden. Onze ZorgConsulenten zijn specialisten waaronder een aantal BIG-geregistreerde verpleegkundigen. Zij zijn zelf geen zorgverlener en kunnen geen diagnose stellen. Wel kunnen zij u adviseren en staan altijd klaar om u te ondersteunen of te informeren.

Wat doet een ZorgConsulent?

Bij ONVZ zijn we er voor u als u zorg nodig heeft. Daarbij heeft u de optimale vrijheid om zelf uw arts of ziekenhuis te kiezen. Wij begrijpen dat zo’n keuze niet altijd eenvoudig is. Daarom staat de ZorgConsulent klaar om te overleggen, bijvoorbeeld als u op een wachtlijst staat. Zij ondersteunen mantelzorgers, informeren u over preventie en zoeken uit waar u het snelst geholpen kunt worden.

Sneller zorg nodig?

De ZorgConsulent zoekt uit waar u het snelst geholpen kunt worden.

Advies bij een behandeling

Loopt u tegen problemen aan bij een behandeling? Of weet u niet bij welke instantie u het beste terecht kunt? Met kennis en advies van de ZorgConsulent komt u verder.

Gezond zijn en blijven

Heeft u vragen of wilt u tips over een gezonde(re) leefstijl of preventie? Raadpleeg de ZorgConsulent.

Mantelzorg

Bent u mantelzorger? Dan ondersteunen we u graag. De ZorgConsulent biedt u een luisterend oor, geeft praktische tips en informatie over mantelzorg in Nederland.

Gesprek voorbereiden

Om ervoor te zorgen dat uw gesprek met de arts zo effectief mogelijk verloopt, helpt de ZorgConsulent u het gesprek zo goed mogelijk voor te bereiden.

Second opinion

De ZorgConsulent legt u uit wat dit is en kijkt bij welke zorgaanbieder u terecht kunt voor een second opinion.

Zorgadvies nodig?

Onze ZorgConsulenten bieden een luisterend oor helpen u graag in uw situatie. De ZorgConsulenten zijn bereikbaar op werkdagen van 8.30 tot 17.30 uur op telefoonnummer 0800 022 14 50 (gratis), kies optie 2. U kunt ook een e-mail sturen naar zorgconsulent@onvz.nl.

Heeft u nog vragen?
We staan voor u klaar

Meer contactopties

Over enkele minuten wordt u automatisch uitgelogd. Beweeg uw muis om ingelogd te blijven.