Campagnes voor zorgverleners

 

Wat is het geheim van een goede samenwerking?

Als zorgverlener speelt u een belangrijke rol in de maatschappij. Daarom wil ONVZ daarin ondersteunen. Wij vinden vrije keuze van artsen en zorgverleners belangrijk voor onze verzekerden. De definitie van een goede zorgverlener is voor iedere verzekerde anders. Afhankelijk van de behoeften. ONVZ adviseert en helpt de verzekerden met kiezen van de juiste zorgverlener. Wij kopen onze zorg zelfstandig in. Daardoor kunnen we nog beter invulling geven aan onze eigen waarden. Op die manier waarborgen we gezamenlijk de kwaliteit van zorg. 

Waarom kiezen voor ONVZ?

 • Samen gaan voor passende zorg en een betaalbare premie

  Dit is als zorgverzekeraar onze belangrijkste uitdaging. In de onderhandelingen streven we daarom naar een reële, marktconforme vergoeding.

 • U ervaart bij ons 'geen gedoe' in contractering en declaratie

  Dat moet zo snel en simpel mogelijk zijn. Waar dat voor beide partijen passend is, maken we een afspraak voor meerdere jaren. We volgen daarbij de landelijke standaarden en houden de inkoopeisen zo eenvoudig mogelijk. Zo is alles rondom het verlenen van zorg uitstekend geregeld en kunt u optimaal aandacht besteden aan de zorg.

 • Vernieuwen door te verbinden

  We staan open voor vernieuwende zorg. Wat dat is? Dat bepalen wij niet, maar u als aanbieder. Daarom faciliteren en verbinden we waar mogelijk zorgaanbieders om samen te werken aan kwaliteit en de 'Juiste Zorg op de Juiste Plek'. We vinden dat innovatie moet zorgen voor verbetering van zorg, betere dienstverlening voor onze verzekerden en/of een verlaging van de zorgkosten.

 • Streven naar keuzevrijheid en toegankelijkheid van zorg

  In al onze afspraken staan uw cliënten en onze verzekerden voorop. Logisch, we doen het voor hen.

Heeft u nog vragen?
We staan voor u klaar

Meer contactopties

Over enkele minuten wordt u automatisch uitgelogd. Beweeg uw muis om ingelogd te blijven.