Samen voor de beste zorg

ONVZ is dé verzekeraar van zorg. Net zoals u maken wij ons sterk voor het kostbaarste bezit van onze verzekerden, uw patiënten, hun gezondheid. Wij bieden kwaliteit in combinatie met optimale keuzevrijheid.

U bepaalt

Voor u als professional in de zorg betekent onze keuzevrijheid ruimte om invulling te geven aan uw vak en uw expertise. Binnen de richtlijnen van uw beroepsgroep, onze polisvoorwaarden en vanuit het principe van gepast gebruik bent u aan zet. U bepaalt wat er het beste kan gebeuren, uiteraard samen met uw patiënt of cliënt. Zo min mogelijk geremd door de beperkende regels van een zorgverzekeraar.

Duurzame samenwerking

ONVZ kiest voor duurzame samenwerking met u. Zo sluiten wij zorginkoopcontracten af via de inkooporganisatie VRZ Zorginkoop. VRZ Zorginkoop werkt integer en met kennis van zaken, voor drie zorgverzekeraars en zo’n 1,1 miljoen verzekerden. Dus niet drie verschillende contracten, maar slechts één onderhandelingstafel. Daarnaast hebben wij ook een eigen strategische inkoop.

Samenwerken aan verbetering

Een mooi voorbeeld is ons contract met Preferred Care: een netwerk van fysiotherapiepraktijken die inhoudelijk samenwerken met de Erasmus Universiteit Rotterdam. In dit netwerk werken zij uitsluitend met behandelprotocollen, die gebaseerd zijn op de meest recente wetenschappelijke inzichten. Omdat wij verwachten dat de kwaliteit van zorg hierdoor toeneemt, ondersteunen wij dit initiatief en hebben wij bijgedragen aan de totstandkoming van dit netwerk.

Kwaliteit

Aan de vrije keuze van onze verzekerden hechten wij groot belang. Wij kennen dus geen sturing naar voorkeurzorgaanbieders. Dit onderscheid ten opzichte van natura zorgverzekeraars koesteren wij.

Om de kwaliteit van zorg te verbeteren, hanteren wij een positief stimulerend inkoopbeleid voor zorgaanbieders. Daarbij gaan wij uit van zowel klantgerichtheid als medisch inhoudelijke kwaliteit.

Inkoopvisie

Onze inkoopactiviteiten voeren wij uit in het kader van onze doelstelling: excellente producten en diensten bieden tegen een goede prijs/dekkingsverhouding. Daarvoor is kostenbeheersing noodzakelijk. De verzekerde staat centraal en ervaart in de praktijk onze hoogwaardige service.

Direct contact

Voor meer informatie kunt u ons van maandag tot en met vrijdag bereiken van 8.00 uur tot 18.00 uur op telefoonnummer 030 639 62 60.

Heeft u nog vragen?
We staan voor u klaar

 

Meer contactopties

Over enkele minuten wordt u automatisch uitgelogd. Beweeg uw muis om ingelogd te blijven.