Innovatie

ONVZ Zorgverzekeraar is een innovatieve kwaliteitsspeler. Innovatie binnen de zorg is noodzakelijk om in de toekomst de kwaliteit, toegankelijkheid en betaalbaarheid van de zorg te kunnen behouden. Het centrale uitgangspunt hierbij is voorzien in de behoefte van onze verzekerden maar ook dat innovatieve concepten concreet toepasbaar en betaalbaar zijn. Daarnaast moeten deze voldoen aan de hoogwaardige kwaliteit die wij nastreven.

Samenwerking

Wij kunnen dit niet alleen. Samen met zorgaanbieders en andere betrokken partners zoeken wij naar innovatieve ideeën en mogelijkheden voor betere zorg en preventie.

Innovatiefonds

Om innovatie te bevorderen is ons voornemen om jaarlijks een bedrag per verzekerde beschikbaar te stellen voor zorginnovaties. Zo vormt zich op den duur een ONVZ innovatiefonds.

Het Beste Zorgidee

Wij dagen iedereen in Nederland uit om mee te denken over de verbetering van de zorg: Het kan altijd beter! Iedereen kan zijn of haar innovatieve idee voor de zorgsector naar ons sturen. Wilt u meer weten? Kijk dan op www.bestezorgidee.nl. U kunt ons van maandag tot en met vrijdag ook telefonisch bereiken bereiken van 8.00 uur tot 18.00 uur op telefoonnummer 030 639 62 60.

Heeft u nog vragen?
We staan voor u klaar

 

Meer contactopties

Over enkele minuten wordt u automatisch uitgelogd. Beweeg uw muis om ingelogd te blijven.