Kwaliteit

ONVZ is een kwaliteitsverzekeraar zonder winstoogmerk. Wij onderscheiden ons in serviceniveau en dekking. ONVZ kiest voor een duurzame samenwerking met u, iemand met kennis van zaken, professionaliteit en oprechte interesse in zijn/haar cliënten en patiënten. Iemand met hart voor kwaliteit.

Inkoop via VRZ Zorginkoop

Kwaliteit van zorg staat bij ons hoog in het vaandel: wij willen alleen de beste zorg bieden. Daarom verzorgt VRZ Zorginkoop onze zorginkoop: integer en met kennis van zaken. Maar ook slim en vernieuwend.

Eigen inkoop

Naast de inkoop via VRZ Zorginkoop kopen wij ook zelf zorg in. Bij deze eigen inkoop richten wij ons vooral op de inkoop van onderscheidende producten en diensten die ons serviceniveau verhogen. Hierbij spelen wij in op de specifieke behoeften van onze verzekerden. Kwaliteit is hierbij uitgangspunt.

In de top

Bij onafhankelijke klanttevredenheidsonderzoeken eindigen wij al jaren in de hoogste regionen. Zowel verzekerden als verzekeringsadviseurs plaatsen ons steevast in de top.

Kwaliteitsinformatie van zorgaanbieders

Kwaliteitsinformatie van zorgaanbieders vindt de verzekerde bij onze online tool. Deze informatie ontvangen wij van onafhankelijke en openbare bronnen. Verzekerden kunnen met deze tool bijvoorbeeld zelf nagaan welke ziekenhuizen in hun regio zitten, waar de kortste wachttijd is en lezen hier een beoordeling over de zorginstellingen. Deze tool is voor iedereen toegankelijk. Op dit moment is kwaliteitsinformatie over ziekenhuizen en GGZ-instellingen beschikbaar.

Direct contact

Voor meer informatie kunt u ons van maandag tot en met vrijdag bereiken van 8.00 uur tot 18.00 uur op telefoonnummer 030 639 62 60.

Heeft u nog vragen?
We staan voor u klaar

 

Meer contactopties

Over enkele minuten wordt u automatisch uitgelogd. Beweeg uw muis om ingelogd te blijven.