ZakelijkBereken premieEnglish

 • Zeer ruime vergoedingen
 • Advies van ZorgConsulent
 • Klantwaardering 8,2

Onze zorgverzekeringen

Op zoek naar de beste zorgverzekering? Bij ONVZ heeft u buitengewoon veel vrijheid.

Basisverzekering

Basisverzekering
Optimale vrije zorgkeuze

De basisverzekering van ONVZ biedt buitengewoon veel vrijheid. Zo bent u bij ONVZ vrij om zelf uw dokter en ziekenhuis te kiezen. Dat is belangrijk als u op zoek bent naar de beste zorgverzekering met optimale vrije zorgkeuze.

Basisverzekering
Aanvullende verzekering

Aanvullende verzekering
Zeer ruime vergoedingen

Een goede verzekering past bij uw wensen. Is de ONVZ Vrije Keuze Basisverzekering voor u te beperkt? Vraag dan een aanvullende zorgverzekering bij ons aan. U heeft de keuze uit 5 verschillende, met zeer ruime vergoedingen.

Aanvullende zorgverzekeringen
Tandverzekering

Tandartsverzekeringen
Ruime keuze

Bent u op zoek naar de beste tandartsverzekering voor 18 jaar en ouder? Onze aanvullende tandartsverzekeringen vergoeden meer dan alleen uw tandartsbezoek. 

Tandartsverzekeringen
OntzorgPlus

OntzorgPlus
De beste hulp bij noodsituaties

Met de aanvullende verzekering OntzorgPlus van ONVZ bent u verzekerd van de beste regelhulp. Ook krijgt u veelvoorkomende hoge kosten bij noodsituaties vergoed.

OntzorgPlus
Wereldfit

Wereldfit
Overal verzekerd

Met deze aanvullende zorgverzekering heeft u volledige vergoeding van alle spoedeisende medische zorg in het buitenland. En één aanspreekpunt voor uw gezondheid. Waar dan ook ter wereld.

Wereldfit
orientation icon

Health Basic en Health Premium
Internationaal

Komt u niet (meer) in aanmerking voor de Nederlandse basisverzekering? Dan biedt ONVZ een passende oplossing: Health Basic en Health Premium.

Health Basic en Health Premium

Alles op een rij?
Bekijk ons overzicht

Wat is voor u de beste zorgverzekering? Vergelijk onze aanvullende zorgverzekeringen met elkaar op basis van wat u zelf belangrijk vindt.

Naar vergoedingsoverzicht

Goed om te weten

 • U kiest zelf naar welke arts of zorgverlener u gaat. Wij kunnen u helpen kiezen

  De ZorgConsulenten bieden een luisterend oor en kennen het zorglandschap tot in detail. Zij geven kwalitatief goede informatie over ziekenhuizen en zelfstandig behandelcentra in Nederland. Zo kunt u beter kiezen naar welke arts of ziekenhuis u wilt gaan.

 • U hoeft geen rekeningen voor te schieten

  In de meeste gevallen declareert een zorgverlener een nota voor u bij ons. Dan betalen wij een eventuele vergoeding rechtstreeks aan uw zorgverlener. Als u uiteindelijk nog (een deel van de) kosten zelf moet betalen, ontvangt u hiervoor een rekening van ons.

 • Wat de ONVZ Vrije Keuze Basisverzekering u biedt, leest u op de verzekeringskaart en in de algemene regels en vergoedingen

  Op de verzekeringskaart ziet u in één oogopslag welke vergoedingen onze basisverzekering biedt.. Extra informatie vindt u terug in de Algemene regels en Vergoedingen. Bij ONVZ heeft u optimale vrije zorgkeuze.

 • ONVZ biedt zijn basisverzekering aan onder de labels ONVZ, PNOzorg en VvAA zorgverzekering

  Er zijn geen inhoudelijke verschillen.

 • Er gelden soms maximale vergoedingen voor wijkverpleging en ggz

  Met sommige zorgverleners in de geestelijke gezondheidszorg (ggz) of wijkverpleging (thuiszorg) hebben wij geen contract en gelden er vanaf 1 januari 2021 maximale vergoedingen.

Heeft u nog vragen?
We staan voor u klaar

Meer contactopties

Over enkele minuten wordt u automatisch uitgelogd. Beweeg uw muis om ingelogd te blijven.