Tandartsverzekeringen

Tandfit Preventief

Preventie voor uw gebit

Gun jezelf een stralende glimlach. De aanvullende tandverzekering Tandfit Preventief is de eerste volledig op preventie gerichte aanvullende zorgverzekering. Onderdeel van deze verzekering is de meest geavanceerde tandenborstel van dit moment, waarmee u via uw telefoon rechtstreeks feedback krijgt over uw poetsprestaties. U ziet in één oogopslag of u een plekje overslaat, de juiste poetsbeweging maakt of met de juiste kracht op uw tandvlees drukt. Uiteraard biedt Tandfit Preventief ook een uitgebreide dekking voor tandheelkundige zorg.

Tandfit Preventief

€ 32,50 p/m

 • Optimale keuzevrijheid
 • Persoonlijke aandacht en excellente service
 • Ruime vergoedingen

Bereken premie
Philips Sonicare ExpertClean 2023

Wilt u ook verzekerd zijn van een gezond gebit?

Gaatjes, geïrriteerd tandvlees, aandoeningen in de mond, daar zit niemand op te wachten. Daarom hebben ONVZ en Philips de handen ineengeslagen. Het resultaat: bij onze tandverzekering Tandfit Preventief krijgt u nu de Philips Sonicare ExpertClean (adviesprijs: € 199), een hele slimme elektrische tandenborstel. De aan deze tandenborstel gekoppelde app geeft u inzicht in uw persoonlijke poetsgedrag. Zo voorkomt u onder andere gaatjes en houdt u uw tanden gezond.

Collectiviteitskorting

De premie voor Tandfit Preventief is inclusief de 7% ONVZ Ledencollectief korting. Heeft uw werkgever een collectieve verzekering bij ONVZ? Of bent u zzp’er of mkb’er? Ook dan ontvangt u een aantrekkelijke korting.

Betaaltermijn kiezen

Als u per kwartaal, half jaar of jaar betaalt, ontvangt u respectievelijk 0,5%, 1% en 2% korting op uw premie.

Goed om te weten

 • Direct een verzekering afsluiten doet u via het gele blok hiernaast. Woont u in het buitenland? Dan kunt u een zorgverzekering aanvragen door een papieren aanvraagformulier in te vullen en dit naar ons op te sturen. Vraag dit formulier aan via ons contactformulier hieronder.

  Contactformulier
 • Als u geen basisverzekering bij ONVZ heeft en u wilt toch Tandfit Preventief afsluiten, dan betaalt u een toeslag van 50%.

 • U ontvangt de Philips Sonicare ExpertClean tandenborstel niet direct na het aanvragen van Tandfit Preventief. Rond 28 februari ontvangt u een e-mail van ons met een vouchercode en een linkje naar de website van Philips. Hier kunt u de tandenborstel eenvoudig gratis aanvragen. U ontvangt de borstel dan binnen 5 werkdagen. 

 • Wanneer u Tandfit Preventief na 1 februari aanvraagt, gaat de verzekering in op 1 januari van het volgende jaar.

 • Heeft u de Tandfit Preventief afgesloten en verhuist u daarna naar een ander land dan Nederland of België, dan kunt u de verzekering behouden, maar ontvangt u niet langer de opzetborstels.

 • U vindt de belangrijkste kenmerken van deze verzekering van ONVZ op de zorgverzekeringskaart. In de algemene regels en vergoedingen leest u alle informatie. 

Alles op een rij? Gebruik onze vergelijker

Vergelijk onze tandverzekeringen met elkaar op basis van wat u zelf belangrijk vindt. Ga naar de vergelijker en klik in de kolommen op de kruisjes om de tandverzekeringen te selecteren.

OntzorgPlus

Verzekerd van ruime vergoedingen en de beste regelhulp bij noodsituaties.

Bekijken

Aanvullende zorgverzekeringen

Of u nu weinig zorg verwacht of wat meer, er is altijd een passende aanvullende verzekering.

Bekijken

Wereldfit

Wereldwijd al uw spoedeisende zorg vergoed.

Bekijken
Tandfit Preventief € 32,50 p/m
Bereken premie
Contact

Heeft u nog vragen? Wij zijn er voor u

Document uploaden

Deel makkelijk een document met ons

Uploaden
Meer contactopties