Fallback rendering

This content can not be edited here.

Content for this placeholder comes from the page(s) ''

ZakelijkBereken premieEnglish

  • Eersteklas Zorgverzekering
  • Snel geholpen door ZorgConsulent
  • Klantwaardering 8,3

ONVZ en Philips samen in preventie

 

ONVZ en Philips samen in preventie

ONVZ introduceert een nieuw type tandverzekering: Tandfit Preventief – een volledig op preventie gerichte aanvullende zorgverzekering. Hieraan gekoppeld is een Philips Sonicare DiamondClean Smart. Deze slimme elektrische tandenborstel geeft u via een app persoonlijk poetsadvies tijdens en na het poetsen. Dit resulteert in beter poetsgedrag met meer plakverwijdering, gezonder tandvlees en een frisse adem. Zodat uw gebit in topconditie kan komen én blijven.

Met deze samenwerking willen ONVZ en Philips aantonen dat preventie met een geavanceerde tandenborstel en door de tandarts en mondhygiënist een bijdrage levert aan een betere mondhygiëne en verlaging van de kosten voor mondzorg. Hiervoor is onderzoek nodig. En daarbij is uw hulp onmisbaar.

ONVZ ziet uw poetsgegevens niet

Voor ons onderzoek willen wij uw geregistreerde poetsgegevens uit de app (zoals bijvoorbeeld poetsfrequentie en -duur) combineren met informatie op declaraties van uw tandarts en mondhygiënist (welke behandelingen u heeft gehad, wanneer en voor welk bedrag). Dit gebeurt via een onafhankelijke partij. ONVZ en Philips wisselen dus geen gegevens met elkaar uit. Alle informatie wordt veilig opgeslagen. De conclusies zijn geanonimiseerd: uw gegevens zijn daaruit nooit te herleiden. En er worden nooit méér gegevens gebruikt dan voor het onderzoek nodig is.

Geeft u toestemming?

Uw gegevens worden alleen gebruikt als u daarvoor toestemming geeft. Ook kunnen ONVZ en Philips uw gegevens gebruiken om de verzekering Tandfit Preventief, de elektrische tandenborstel Sonicare DiamondClean Smart en daarop gerichte marketing te verbeteren.

Of u wel of geen toestemming geeft, heeft geen enkele invloed op uw premie of uw vergoeding. Zonder toestemming kunt u Tandfit Preventief gewoon afsluiten, tegen dezelfde voorwaarden. U ontvangt dan ook gewoon de Sonicare DiamondClean Smart.

Toestemming gemakkelijk in te trekken

Besluit u niet langer mee te werken aan ons onderzoek, dan kunt u uw toestemming altijd intrekken. Dat kan via MijnONVZ, website, e-mail, chat of door ons even te bellen. Het privacybeleid van ONVZ en Philips geldt. Daarin vindt u meer informatie over uw rechten en verplichtingen wat betreft privacy.

Heeft u nog vragen?
Wij zijn er voor u

Meer contactopties

Over enkele minuten wordt u automatisch uitgelogd. Beweeg uw muis om ingelogd te blijven.