Inloggen MijnONVZ

De ONVZ app is vernieuwd

Goed nieuws! Wij hebben voor u de ONVZ app vernieuwd. Deze is nu te downloaden. De vernieuwde ONVZ app biedt meer functionaliteiten en is beschikbaar voor iOS en Android. 

Wat is er nieuw?

In december hebben wij onze app verder vernieuwd. Vanaf nu kan de hoofdverzekerde ook het vrijwillig eigen risico, contactgegevens, betaaltermijn en de betaalwijze voor declaraties en de premie wijzigen.  

Wat kunt u allemaal?

Met de ONVZ app kunt u de verwerking van uw declaraties ook op uw smartphone zien. Verder heeft u altijd direct toegang tot de actuele stand van uw eigen risico en beschikt de app over een vergoedingswijzer van uw verzekering(en).

Mobiel declareren

Declareren gaat nog net zo snel als u van ons gewend bent. U kunt een foto nemen van uw zorgnota en deze snel en eenvoudig via de app insturen. Na het indienen van de declaratie kunt u de status van deze declaratie volgen via de app.

Downloaden

Heeft u een iPhone of Android smartphone? Download de ONVZ app dan direct!

AppStore
AndroidMarket

Veiligheid

Uw medische gegevens zijn goed beveiligd in de app. Om de ONVZ app te activeren heeft u wel eerst een activatiecode nodig. Deze vraagt u op in MijnONVZ. Wanneer u deze activatiecode invult in de app kunt u uw persoonlijke pincode aanmaken. Voortaan kunt u inloggen met uw vijfcijferige pincode.


Voor meer informatie vindt u hier de instructie van de vernieuwde ONVZ app.

Vragen over de ONVZ app

Heeft u nog vragen en/of opmerkingen over de ONVZ app? Dan kunt u altijd contact met ons opnemen. Of kijk bij de veelgestelde vragen over de ONVZ app.

Deze website maakt gebruik van cookies. Waarom? Klik hier voor meer informatie X Sluit deze melding