Inloggen MijnONVZ

Wachtlijstbemiddeling via ONVZ loont

Wist u dat de ZorgConsulenten de wachttijd van onze verzekerden verkorten met gemiddeld 90%? Zeker de moeite waard dus. Lees hieronder wat wij voor u kunnen betekenen.

Kortere wachttijd voor een eerste consult

Moet u naar het ziekenhuis voor een eerste consult? Soms is er een lange wachtlijst. De ZorgConsulent kan uitzoeken of u terechtkunt bij een ander ziekenhuis of een zelfstandig behandelcentrum. Het enige wat u nodig heeft, is een nieuwe verwijzing van de huisarts.

Kortere wachttijd bij een operatie

Bent u al bij een specialist geweest en staat u op een lange wachtlijst voor een operatie? Neem dan altijd contact met ons op. De ZorgConsulent kan u in veel gevallen helpen. Samen bespreken we dan wat in uw persoonlijke situatie mogelijk is.

Soms kunnen we u niet helpen

We kunnen u helaas niet altijd helpen. Als u specialistische zorg nodig heeft of naar een specifiek ziekenhuis moet, kunt u toch op een wachtlijst terechtkomen. Valt een onderzoek onder de treeknorm, dan kunnen onze ZorgConsulenten uw wachttijd niet verkorten.

Ook is het vrijwel onmogelijk om de wachttijden voor de ggz te beïnvloeden. Dat komt door de extreem lange wachttijden bij bijna alle ggz-zorgverleners.

Ook voor kwaliteitsgegevens over ziekenhuizen

De ZorgConsulent geeft u graag informatie over de kwaliteit van ziekenhuizen. Wist u overigens dat u deze informatie ook kunt vinden in de zorgzoeker? Heeft u na het raadplegen van deze informatie nog steeds vragen, dan helpt de ZorgConsulent u altijd verder.

We staan voor u klaar

Wilt u advies over uw persoonlijke situatie? Neem dan gerust contact op met onze ZorgConsulenten. Zij bekijken samen met u wat wél mogelijk is en welke stappen het handigst zijn.

Heeft u vragen?

Tel 0800 022 14 50

Ma-vrij08.30 - 17.30 uur
Contact

Deze website maakt gebruik van cookies. Waarom? Klik hier voor meer informatie X Sluit deze melding