Inloggen MijnONVZ

Wachtlijstbemiddeling via ONVZ loont

Wist u dat de ZorgConsulenten de wachttijd van onze verzekerden verkorten met gemiddeld 90 procent? Zeker de moeite waard dus. Lees hieronder waarvoor u bij ons kunt aankloppen.

Verkorten wachttijd bij eerste consult

Is er een lange wachtlijst in het ziekenhuis voor een eerste consult? De ZorgConsulent kan u helpen door te bemiddelen naar een ander ziekenhuis of zelfstandig behandelcentrum. Een nieuwe verwijzing van de huisarts is voldoende voor ons. 

Verkorten wachttijd bij operatie

Bent u al bij een specialist geweest bent en staat u op een lange wachtlijst voor een operatie? Neem altijd contact met ons op om te bespreken wat in uw situatie mogelijk is. De ZorgConsulent kan u in veel gevallen helpen.

Soms kunnen we u niet helpen

We kunnen u helaas niet altijd helpen. Als u specialistische zorg nodig heeft of naar een specifiek ziekenhuis moet, kunt u op een wachtlijst terechtkomen. Valt een onderzoek onder de treeknorm, dan kunnen onze ZorgConsulenten uw wachttijd niet verkorten.

Ook is het vrijwel onmogelijk om de wachttijden voor de GGZ te beïnvloeden. Dat komt door de extreem lange wachttijden bij bijna alle GGZ-zorgverleners.

Ook voor kwaliteitsgegevens over ziekenhuizen

De ZorgConsulent geeft u graag informatie over de kwaliteit van ziekenhuizen. Wist u overigens dat u deze informatie ook kunt vinden in de zorgzoeker? En heeft u alsnog vragen, dan helpt de ZorgConsulent u altijd vooruit.

We staan voor u klaar

Wilt u advies over uw persoonlijke situatie? Neem dan gerust contact op met onze  ZorgConsulenten. Zij bekijken samen met u wat wél mogelijk is en wat handige stappen zijn.

 

Deze website maakt gebruik van cookies. Waarom? Klik hier voor meer informatie X Sluit deze melding