Inloggen MijnONVZ

Nu nog meer informatie in MijnONVZ

Wellicht dat het u al opgevallen was. Wanneer u uw declaratiegegevens raadpleegt in MijnONVZ, ziet u nu meer informatie dan voorheen. Zo vindt u bijvoorbeeld niet alleen welk geneesmiddel ingediend is, maar ook hoeveel en in welke eenheden. En bij welke apotheek de kosten gemaakt zijn. Ook tandartsrekeningen worden voortaan volledig gespecificeerd. U ziet direct welke tandartsverrichtingen vergoed zijn en welke voor eigen rekening zijn. Daarnaast vindt u de volledige specificatie van de namens u gedeclareerde medisch specialistische zorg, zoals een ziekenhuisopname. Hierdoor heeft u meer informatie en kunt u nog beter toetsen of uw declaraties goed zijn verwerkt.

Maar er is meer
Naast de uitgebreide declaratiegegevens, zijn er ook andere zaken die u online regelt. Uiteraard dient u gemakkelijk en snel uw declaraties online in via MijnONVZ. Ook een nieuwe zorgpas of zorgverzekeringsverklaring voor in het buitenland vraagt u gemakkelijk aan via MijnONVZ. En wist u dat u direct inzicht kunt krijgen in al uw zorgkosten van 2014 of een ander gewenst jaar door een jaaroverzicht van uw declaraties op te vragen? En als u nog andere vragen heeft, dan kunt u deze natuurlijk ook via MijnONVZ aan ons stellen.

MijnONVZ staat niet stil
Ook dit jaar streven wij ernaar om MijnONVZ verder te ontwikkelen, uit te breiden en te verbeteren. En u kunt hieraan bijdragen. Heeft u een suggestie, opmerking of aanbeveling; laat dit dan aan ons weten. Uiteraard houden wij u met deze nieuwsbrief op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op dit gebied. 

Artikelen ONVZ Nieuws April 2015

Heeft u vragen?

Tel 030 639 62 22

Ma-vrij08.30 - 21.00 uur

Contact

Zorgverzekeringen

Uw gezondheid is onze zorg. Met uitgebreide vergoedingen, aantrekkelijke premies en persoonlijke service.

Zorgverzekeringen >
Deze website maakt gebruik van cookies. Waarom? Klik hier voor meer informatie X Sluit deze melding