Inloggen MijnONVZ

Genieten van de buitenlucht

De eerste tekenen waren er al: de lente komt eraan! Een mooi moment om het bos in te trekken en te genieten van de ontwakende natuur. Lekker bewegen en ontspannen tegelijk. Heeft u daarbij wel eens aan Het Utrechts Landschap gedacht?

Heerlijk ontspannend

ONVZ ondersteunt Het Utrechts Landschap al een aantal jaar. Tenslotte biedt de natuur ontspanning en is buiten bewegen gezond. De natuur heeft een positieve invloed op onze gezondheid, iets dat ook onderzoeken laten zien. Met ons kantoor in Houten, liggend in de provincie Utrecht, was de keuze voor Het Utrechts Landschap gemakkelijk gemaakt.

Zo’n 5.000 hectare te ontdekken

Het Utrechts Landschap maakt zich sterk voor de natuur en het cultureel erfgoed in de provincie Utrecht. Zo’n vijfduizend hectare heeft zij in beheer, met verschillende natuurgebieden en vele boerderijen, kastelen, landgoederen en molens. U kunt er genieten van bijna alle landschapstypen die Nederland kent: heuvels, bossen, heidevelden, stuifzanden, weidegebieden, plassen, uiterwaarden en rivierkleilandschappen.

Kijk eens om je heen

In Het Utrechts Landschap zijn er verschillende recreatiemogelijkheden. U kunt er wandelen, fietsen, varen en dieren bekijken. Natuurlijk kunt u er zelf op uit trekken of meedoen met een van de vele activiteiten die Het Utrechts Landschap organiseert. Zoals een fietsexcursie op vliegbasis Soesterberg, een wandelexcursie over Landgoed Houdringe of een tocht op de Amerongse Berg, samen met een deskundige gids die u de mooiste plekjes laat zien.

Enthousiast?

Bent u met ons enthousiast geworden en wilt u graag meer weten? Neem dan eens een kijkje op de site van Het Utrechts Landschap. Veel plezier!

Artikelen ONVZ Nieuws Maart 2013

Heeft u vragen?

Tel 030 639 62 22

Ma-vrij08.30 - 21.00 uur

Contact

Zorgverzekeringen

Uw gezondheid is onze zorg. Met uitgebreide vergoedingen, aantrekkelijke premies en persoonlijke service.

Zorgverzekeringen >

Blijf op de hoogte

Word fan van ONVZ Zorgverzekeraar op Facebook en blijf op de hoogte!

Deze website maakt gebruik van cookies. Waarom? Klik hier voor meer informatie X Sluit deze melding