Inloggen MijnONVZ

De ONVZ app is vernieuwd

Goed nieuws! Wij hebben voor u de ONVZ app vernieuwd. Deze is nu te downloaden. De vernieuwde ONVZ app biedt meer functionaliteiten en is beschikbaar voor iOS en Android.

Wat is er nieuw aan de app?

Vanaf nu kunt u de verwerking van uw declaraties ook op uw smartphone zien. Verder heeft u altijd direct toegang tot de actuele stand van uw eigen risico en beschikt de app over een vergoedingswijzer van uw verzekering(en).

Mobiel declareren

Naast deze verbeteringen en het nieuwe jasje gaat online declareren nog net zo snel als u van ons gewend bent. U kunt een foto nemen van uw zorgnota en deze snel en eenvoudig via de app insturen. Na het indienen van de declaratie kunt u de status van deze declaratie volgen via de app.

Downloaden

Heeft u een iPhone of Android smartphone? Download de ONVZ app dan direct!

AppStore
AndroidMarket

Veiligheid

Uw medische gegevens zijn goed beveiligd in de app. Om de ONVZ app te activeren moet u eerst een activatiecode aan vragen in MijnONVZ. Wanneer u deze activatiecode invult in de app kunt u uw persoonlijke pincode aanmaken. Voortaan kunt u inloggen met deze vijfcijferige pincode.


Voor meer informatie vindt u hier de instructie van de vernieuwde ONVZ app.

Vragen over de ONVZ app

Heeft u nog vragen en/of opmerkingen over de ONVZ app? Dan kunt u altijd contact met ons opnemen. Of kijk bij de veelgestelde vragen over de ONVZ app.

Artikelen ONVZ Nieuws November 2015

Heeft u vragen?

Tel 030 639 62 22

Ma-vrij08.30 - 21.00 uur

Contact

Zorgverzekeringen

Uw gezondheid is onze zorg. Met uitgebreide vergoedingen, aantrekkelijke premies en persoonlijke service.

Zorgverzekeringen >
Deze website maakt gebruik van cookies. Waarom? Klik hier voor meer informatie X Sluit deze melding