Inloggen MijnONVZ

Premies ONVZ voor 2016 zijn bekend

De premies voor 2016 zijn bekend. De premie voor de basisverzekering gaat met 4,7 procent omhoog. Wat niet verandert, is dat u bij ONVZ ook in 2016 verzekerd bent van vrije keuze. U en niemand anders bepaalt waar en door wie u zich laat behandelen.

Volgende week ontvangt u van ons uw persoonlijk premieoverzicht voor 2016.

Daarin geven we u uitleg over de belangrijkste inhoudelijke wijzigingen van de basisverzekering en eventuele aanvullende verzekeringen als u die heeft.

Ruimste vergoedingen

Bij ONVZ Zorgverzekeraar vinden we dat een zorgverzekering u niet alleen uitstekende zorg moet bieden, maar ook zekerheid. Wij zijn de enige zuivere restitutieverzekeraar van Nederland. Dat betekent dat wij de ruimste vergoeding van Nederland bieden.

Wij verzekeren u dus niet alleen van uitstekende zorg, maar ook van de beste nachtrust. Misschien is dat wel de reden dat ONVZ-verzekerden de meest tevreden verzekerden van Nederland zijn, zoals blijkt uit onderzoek van GfK.

Iets wijzigen in uw verzekering?

Naast de basisverzekering bijvoorbeeld ook een aanvullende verzekering afsluiten? Dat kan tot en met 31 januari 2016. ONVZ biedt een ruime keuze aan aanvullende verzekeringen en tandartsverzekeringen, van een beperkte tot een zeer uitgebreide dekking. Bekijk onze aanvullende verzekeringen. 

Aanpassingen in MijnONVZ

Via MijnONVZ geeft u gemakkelijk en snel uw aanpassingen aan ons door. Bijvoorbeeld als u uw betaaltermijn wilt aanpassen, uw financiële gegevens of uw vrijwillig eigen risico. Goed om te weten: geef uw wijzigingsverzoek voor 1 februari 2016 door, anders gaat het pas in 2017 in.

Artikelen ONVZ Nieuws November 2015

Heeft u vragen?

Tel 030 639 62 22

Ma-vrij08.30 - 21.00 uur

Contact

Zorgverzekeringen

Uw gezondheid is onze zorg. Met uitgebreide vergoedingen, aantrekkelijke premies en persoonlijke service.

Zorgverzekeringen >
Deze website maakt gebruik van cookies. Waarom? Klik hier voor meer informatie X Sluit deze melding