Wij heten u van harte welkom

Aanmelden is eenvoudig

Aanmelden bij ONVZ is heel gemakkelijk en kost u weinig tijd.
U hoeft uw huidige zorgverzekering niet zelf op te zeggen. Als u zich voor 1 januari 2017 aanmeldt, dan doen wij dat voor u. Met de gratis Overstapservice. Zo geregeld! Bij het aanvragen kunt u aangeven of u hier prijs op stelt. Heeft u uw huidige verzekering voor 1 januari 2017 opgezegd dan moet u en uw (eventuele) gezinsleden zich voor 1 februari 2017 aanmelden.

Naar uw premie en aanvraag! en volg de stappen. Het wijst zichzelf.

Let op: Voor de VNV-leden en hun gezinsleden is de Wereldfit verplicht. Dit is in overeenstemming met de VNV en in de collectieve overeenkomst vastgelegd. U dient de Wereldfit te kiezen tijdens de digitale aanvraag op onze website. Bent u dat vergeten! Geen probleem. Wij zullen dit dan voor u toevoegen, zodat u de Wereldfit dekking per 1 januari 2017 op uw polis heeft staan voor alle verzekerden. U hoeft dit dus niet aan ONVZ te melden.
Voor de premiebetaling van deze aanvullende verzekering ontvangt u separaat een acceptgirokaart of wordt het bedrag automatisch van uw rekeningnummer afgeschreven. Dit alles volgens de afspraak die u met ONVZ heeft voor de incasso van de premie.

Wij behandelen uw aanvraag uiteraard zo snel mogelijk.

VNV logo

Heeft u vragen?

Tel 030 639 62 22

Ma-vrij08.30 - 21.00 uur

Za 09.00 - 13.00 uur

Meer informatie
Deze website maakt gebruik van cookies. Waarom? Klik hier voor meer informatie X Sluit deze melding