X Sluit deze melding

Deze website maakt gebruik van cookies. Waarom? Klik hier voor meer informatie.

 

Het Beste Zorgidee van Nederland

Nederland bruist van de ideeën

Elk jaar krijgen wij honderden ideeën binnen om de dagelijkse zorg in Nederland beter en prettiger te maken. Nederland bruist echt van de ideeën. Zo kregen we het idee om ieder jaar een wedstrijd te organiseren:
Het Beste Zorgidee. Zo kunnen we verbeteringen in de zorg doorvoeren die u nodig vindt.

Steeds verder verbeteren

De afgelopen jaren kregen we duizenden ideeën binnen over het verbeteren van de zorg. Logisch, want als gebruiker van zorg weet je ook vaak wat er beter moet. Om onze zorg helemaal aan te passen aan wat u nodig heeft, hebben we er een wedstrijd van gemaakt. Elk jaar roepen we op om Het Beste Zorgidee van Nederland in te sturen. Hiermee dagen wij heel Nederland uit om mee te denken over het verbeteren van de zorg. En het beste idee wordt beloond met € 10.000!

Heeft u zelf hét idee?

Heeft u iets meegemaakt in de zorg en weet u hoe het beter kan? Stuur uw idee dan in en help ONVZ de zorg verbeteren. Bovendien maakt u kans op een bedrag van €10.000. Kijk voor meer informatie op www.hetbestezorgidee.nl.

Criteria voor het Beste Zorgidee

Een deskundige jury beoordeelt de ingezonden ideeën aan de hand van een aantal criteria. Zo wordt er gekeken of het idee eenvoudig uitvoerbaar is en of het een bijdrage aan de kwaliteit, productiviteit en de toegankelijkheid van de zorg levert. Ook wordt er getoetst hoeveel mensen hebben er echt voordeel van hebben.

Heeft u vragen?

Tel 030 639 62 22

Ma-vrij08.30 - 21.00 uur
Contact

Zorgverzekeringen

Uw gezondheid is onze zorg. Met uitgebreide vergoedingen, aantrekkelijke premies en persoonlijke service.

Zorgverzekeringen

Blijf op de hoogte

Word fan van ONVZ Zorgverzekeraar op Facebook en blijf op de hoogte!