Inloggen Digitaal Portaal

Expats op maat verzekerd

Wilt u zeker weten dat individuele expats en expats binnen (bestaande) collectiviteiten goed zijn verzekerd, net als hun gezin? ONVZ zorgt daarvoor.

Passend verzekerd
Als verzekeringsadviseur krijgt u misschien de vraag om expats te verzekeren. Onder expats verstaan wij internationaal verzekerden die (tijdelijk) vanuit het buitenland in Nederland komen werken. Of andersom: verzekerden die (tijdelijk) in het buitenland gaan werken. Die wilt u natuurlijk een passende zorgverzekering bieden.

Altijd maatwerk
De wetten en regels rondom zorg verschillen per land. Bovendien is elke situatie van een expat weer anders. Het optimaal verzekeren van expats en hun gezin vraagt dan ook om maatwerk. ONVZ regelt een passende oplossing voor uw expat-relaties, op individuele basis of  binnen een collectief. Bovendien hebben wij veel documenten en formulieren beschikbaar in het Engels.

Samen met onze ervaren internationale zorgpartner
ONVZ Zorgverzekeraar heeft grondige kennis over het Nederlandse zorgstelsel. Als het gaat om zorg in het buitenland werken we daarnaast vaak samen met Cigna Global Health Benefits. Cigna is wereldwijd een van de grootste zorgverzekeraars en heeft veel kennis van lokale zorgmarkten.

Samen staan we klaar om uw expat-relaties te verzekeren van goede zorg. In Nederland en in het buitenland.

Heeft u vragen?

Ma-vrij08:30 - 17:30 uur

vo@onvz.nl

Contact
Deze website maakt gebruik van cookies. Waarom? Klik hier voor meer informatie X Sluit deze melding