Inloggen Werkgeversportaal

Wereldfit: wat wordt nu wel en niet vergoed?

Onlangs hebben wij een nieuwe aanvullende verzekering geïntroduceerd: Wereldfit. Het is begrijpelijk dat u hier vragen over heeft. Daarom hebben wij de veel-gestelde vragen verzameld en beantwoord, zodat u uw medewerker zo goed mogelijk kunt informeren.

Nederlanders reizen steeds meer. De dekking die de basisverzekering in het buitenland biedt, is voor veel mensen niet voldoende. Daarom heeft ONVZ een nieuwe verzekering ontwikkeld: Wereldfit. De meest uitgebreide aanvullende verzekering voor spoedeisende zorg en hulp in het buitenland én geplande zorg in België en Duitsland.

Veel-gestelde vragen

Meer weten over Wereldfit? Kijk op onze productpagina voor alle voordelen van Wereldfit en de uitgebreide polisvoorwaarden. Daarnaast hebben wij veel-gestelde vragen en antwoorden toegevoegd. Hier vindt u onder andere het antwoord op de vraag: ‘Wat is er veranderd in de aanvullende verzekering, nu Wereldfit is geïntroduceerd?’ Heeft u toch nog een vraag die er niet bij staat? Laat ons dit dan gerust weten, wij helpen u graag.

Artikelen ONVZ Nieuws December 2016

 

Heeft u vragen?

Tel 030 639 65 66

Ma-vrij8.30 - 17.30 uur

vo@onvz.nl

Offerte aanvragen

Contact
Deze website maakt gebruik van cookies. Waarom? Klik hier voor meer informatie X Sluit deze melding