Inloggen Werkgeversportaal

Optimale zorg voor uw personeel

U wilt alleen het allerbeste voor uw personeel? Bij ONVZ zijn uw werknemers verzekerd van snelle en kwalitatieve zorg. Voor elke behoefte, in alle levensfasen. Wij bieden optimale keuzevrijheid in zorgverlener of behandeling. Sterker nog, de ZorgConsulent staat altijd klaar om te helpen bij die keuze. Als gratis extra service. Door het bemiddelen van wachttijden en het geven van informatie over gezondheid en behandelmethoden.

Het beste voor uw personeel

U wilt graag de beste zorg voor uw personeel. Bij ONVZ zijn uw werknemers verzekerd van snelle en kwalitatieve zorg. Tegen een aantrekkelijke collectiviteitkorting. Van preventie tot interventie. Voor elke behoefte, in alle levensfasen. Want een goede gezondheid is een kostbaar bezit.

Keuzevrijheid

ONVZ onderscheidt zich als een kwalitatieve zorgverzekeraar met hart voor mensen. Wij schrijven niet voor naar welke zorgverlener iemand moet gaan. In tegenstelling tot de zogenaamde naturaverzekeraars. Ook op het gebied van medicijnen bieden wij optimale vrijheid. Bekijk het speciale animatiefilmpje van ONVZ eens voor een extra toelichting over het verschil tussen restitutie en natura.

Kwaliteit

Kwaliteit staat bij ONVZ voorop. Topkwaliteit. In alles wat we doen en bieden. Van het eerste contact tot de afhandeling van declaraties. Face-to-face, aan de telefoon, via het internet en in onze brieven. Verzekeren is ons vak. Steeds zoeken we naar het optimale. Om zo bij te dragen aan de geestelijke en lichamelijke gezondheid van al onze verzekerden.

Service en gemak

Service en gemak zijn bij ons een gegeven. Zo begeleidt de ZorgConsulent mensen naar de juiste zorg. Als een persoonlijke gids. Door het bemiddelen in wachttijden en het geven van gezondheidsinformatie. De ZorgConsulent kan wachttijden verkorten met wel 80 procent. Via ons Service Center en het internet zijn wij prima bereikbaar. Daarnaast sturen wij onze leden speciaal een magazine over gezondheid, Lijf & Leden.

Persoonlijk advies

ONVZ werkt samen met deskundige verzekeringsadviseurs. Dat is een bewuste keuze. Want wij geloven in de kracht van persoonlijk advies. Zeker als het om iemands gezondheid gaat. Wilt u weten wat de mogelijkheden zijn of bent u op zoek naar de zorgverzekering of preventieverzekering die het beste bij uw persoonlijke situatie past? Neem contact op met onze afdeling Verkoop op 030 639 65 66 of met uw verzekeringsadviseur.

Heeft u vragen?

Tel 030 639 65 66

Ma-vrij8.30 - 17.30 uur

vo@onvz.nl

Offerte aanvragen

Contact

Direct naar

Collectieve zorgverzekering MKB collectief
Deze website maakt gebruik van cookies. Waarom? Klik hier voor meer informatie X Sluit deze melding