Inloggen Digitaal Portaal

ONVZ in gesprek met…

Eén van de speerpunten van ONVZ is dat zij persoonlijk kennispartner op het gebied van zorg en vitaliteit wil zijn. Daarom vinden wij het belangrijk om het mogelijk te maken dat vakgenoten onderling ervaringen kunnen delen.

Verder dragen wij graag oplossingen aan waaraan u ook echt iets heeft. Om dat te kunnen doen, moeten wij goed op de hoogte zijn van wat er bij u speelt.

ONVZ in gesprek met u

Afgelopen maand zijn wij bij een aantal verzekeringsadviseurs langs gegaan om te inventariseren welke onderwerpen u belangrijk vindt en hoe u daarover met ONVZ in gesprek wilt gaan. In juni willen wij een aantal gesprekken organiseren met meerdere verzekeringsadviseurs tegelijk. Onderwerpen die onder andere aan bod komen:

  • de trends binnen de zorgmarkt;
  • handvatten en tools om u bij uw werk te helpen;
  • gezondheidsmanagement en verzuimbeleid. U heeft mogelijk een adviesfunctie om uw zakelijke klanten over deze onderwerpen te adviseren inclusief de hieraan gekoppelde bedrijfscontinuïteit.

Over de uitkomst van deze gesprekken houdt ONVZ u graag via deze nieuwsbrief op de hoogte.

ONVZ in gesprek met verzekerden

Hoe meer mensen ONVZ kennen, hoe gemakkelijker het voor u als verzekeringsadviseur is om uw relaties voor een zorgverzekering van ONVZ te interesseren. Daarom doet ONVZ mee aan evenementen waar veel publiek komt. Zo staat ONVZ van 7 t/m 13 mei 2012 met een stand op de Libelle Zomerweek in Almere. Bezoekers kunnen bij ons terecht voor een snelle gezondheidscheck. Wij hopen dat u hierdoor nog meer nieuwe klanten kunt binnenhalen!

Waarom een gezondheidscheck? Omdat ONVZ in het kader van zorg en vitaliteit verzekerden preventief bewust wil maken van hun gezondheid. Tijdens de healthcheck wordt je bloeddruk, hartslag, gewicht, vetpercentage en BMI gemeten. Deze uitkomsten in combinatie met een paar vragen over hun lifestyle vormen het lijfstijlcijfer. Dit cijfer is gewoon leuk om te weten en te vergelijken met anderen. En hopelijk draagt het bij dat consumenten bewuster met hun gezondheid omgaan. Wilt u hierover meer lezen of zelf de LijfStijl test doen? Ga dan naar www.onvzlijfstijl.nl.

Ideeën?

Heeft u ideeën over hoe ONVZ het beste in gesprek kan gaan met u en met haar verzekerden? Stuur dan uw suggesties naar ideeen@onvz.nl.

Artikelen ONVZ Nieuws Mei 2012

Heeft u vragen?

Ma-vrij08:30 - 17:30 uur

vo@onvz.nl

Contact

LijfStijl

Beantwoord een aantal vragen over je "lijf" en je "leefstijl" en ontdek je LijfStijl score!


Doe de LijfStijl test
Deze website maakt gebruik van cookies. Waarom? Klik hier voor meer informatie X Sluit deze melding