Inloggen Digitaal Portaal

Klantenbinding met het Individueel Zorgcollectief

Nu veel mensen zich oriënteren op hun zorgverzekering voor 2014, is dit het ideale moment om uw klanten te wijzen op het Individueel Zorgcollectief. Hiermee kunt u uw klanten meer korting bieden en zo voorkomen dat ze overstappen.

Collectieve korting

Met het Individueel Zorgcollectief profiteren individueel verzekerden van een collectieve korting van 3% op de basisverzekering, 7% op de aanvullende verzekering en 7% op de tandartsverzekering.
Als uw kantoor met provisieloze polissen werkt, kunt u het Individueel Zorgcollectief aanvragen in de netto-variant. De collectieve korting bedraagt dan 5% voor de basisverzekering en 12% voor de aanvullende zorgverzekering.

Vergelijkingssites

In de lopende campagne zien we dat veel vergelijkingssites bij individuele zorgverzekeringen met hoge kortingen schermen. Als verzekeringsadviseur kan dit voor u een extra reden zijn om te kiezen voor het Individueel Zorgcollectief. Daarmee verhoogt u de korting op de basisverzekering van 2 naar 3% en op de aanvullende verzekering van 3 naar 7%. Hiermee heeft u een overtuigend argument in handen om klanten blijvend aan uw kantoor en ONVZ te binden.

Nog vragen?

Heeft u vragen over de omzetting van individuele polissen naar een Individueel Zorgcollectief? Neemt u dan contact op met uw relatiemanager. U kunt ook een e-mail sturen naar vo@onvz.nl.

Artikelen ONVZ Nieuws December 2013

Heeft u vragen?

Ma-vrij08:30 - 17:30 uur

vo@onvz.nl

Contact

Zorgverzekeringen

Uw gezondheid is onze zorg. Met uitgebreide vergoedingen, aantrekkelijke premies en persoonlijke service.

Zorgverzekeringen >
Deze website maakt gebruik van cookies. Waarom? Klik hier voor meer informatie X Sluit deze melding