Inloggen Digitaal Portaal

Komt u Aan tafel! bij ONVZ?

Een prettig en persoonlijk contact met u vinden we belangrijk bij ONVZ. Daarom organiseren we met grote regelmaat Aan tafel!-sessies voor adviseurs. In een ontspannen sfeer praten we dan over de ontwikkelingen en mogelijkheden in de zorgverzekeringsmarkt. Wilt u ook een keer aanschuiven? U bent van harte welkom. De eerstvolgende bijeenkomsten vinden plaats op 30 mei, 13 juni en 27 juni.

Inspirerende bijeenkomsten

Vorig jaar zijn we voor het eerst met een aantal verzekeringsadviseurs Aan tafel! gegaan. We hebben gediscussieerd over verdienmodellen van intermediairs, actuele ontwikkelingen in de zorgverzekeringsmarkt, het belang van zorgverzekeringen voor werkgevers en de ondersteuning die ONVZ u kan bieden bij het bewerken van de markt. De gesprekken Aan tafel! bleken erg inspirerend voor alle aanwezigen en werden hoog gewaardeerd. Vandaar dat we u ook dit jaar graag uitnodigen.

ONVZ Huiskamer

Vindt u het interessant om met andere verzekeringsadviseurs en ONVZ in gesprek te gaan onder leiding van een enthousiaste gespreksleider? U bent van harte welkom bij ons in Houten voor een Aan tafel!-bijeenkomst in de speciaal hiervoor ingerichte ONVZ Huiskamer. Zo kunnen we in huiselijke sfeer met elkaar van gedachten wisselen over onderwerpen die u als adviseur interessant vindt.

Eerstvolgende sessies Aan tafel!

De eerstvolgende tafelsessies vinden plaats op de volgende middagen:

  • donderdag 30 mei
  • donderdag 13 juni
  • donderdag 27 juni

De bijeenkomsten starten om 15.00 uur en duren tot 17.00 uur. Na afloop praten we na met een hapje en een drankje.

Verdienmodel in de zorgmarkt

Tijdens de Aan tafel!-bijeenkomst op 30 mei willen we u de mogelijkheid bieden om met collega’s en ONVZ-ers te praten over het verdienmodel in de zorgmarkt en de manier waarop wij u kunnen ondersteunen.

De onderwerpen voor de sessies in juni liggen nog niet vast, aangezien we deze graag zo veel mogelijk willen laten aansluiten bij uw wensen. Ofwel, heeft u een interessant onderwerp dat u graag met andere verzekeringsadviseurs en de relatiemanagers van ONVZ wilt bespreken? Geeft u dit dan door aan uw relatiemanager. Uw onderwerp bespreken we graag in een van de volgende bijeenkomsten.

Direct aanmelden?

U kunt zich rechtstreeks aanmelden voor Aan tafel! bij uw eigen relatiemanager door een mail te sturen naar vo@onvz.nl of te bellen via 030 – 639 64 10. Wij maken een selectie op volgorde van aanmelding. Daarbij houden we natuurlijk rekening met uw voorkeur voor een bepaalde datum en uw wensen ten aanzien van het onderwerp. Na uw inschrijving, hoort u zo snel mogelijk van ons. Graag tot ziens!


Artikelen ONVZ Nieuws Mei 2013

Heeft u vragen?

Ma-vrij08:30 - 17:30 uur

vo@onvz.nl

Contact

Zorgverzekeringen

Uw gezondheid is onze zorg. Met uitgebreide vergoedingen, aantrekkelijke premies en persoonlijke service.

Zorgverzekeringen >
Deze website maakt gebruik van cookies. Waarom? Klik hier voor meer informatie X Sluit deze melding