Inloggen Digitaal Portaal

ONVZ Startfit speelt in op klantvoorkeuren

Met de Startfit introduceert ONVZ in 2014 een nieuwe aanvullende verzekering. De Startfit biedt verzekerden extra dekking in het buitenland en een vergoeding voor fysiotherapie. Deze voordelige verzekering kan voor uw klanten een interessante optie zijn.

Gezondheidscheck

De Startfit is bij uitstek geschikt als uw klanten op zoek zijn naar een beperkte aanvullende verzekering. Naast de extra dekking voor spoedeisende zorg in het buitenland komen verzekerden in aanmerking voor een jaarlijkse gezondheidscheck en vergoeding van negen fysiotherapiebehandelingen. ONVZ speelt met dit product in op actuele klantvoorkeuren.

Premie

De premie voor de Startfit bedraagt bruto € 7,- per verzekerde per maand. Voor collectief verzekerden bedraagt de premie € 6,30 per maand. Bij collectieve contracten wordt de Startfit automatisch toegevoegd als keuzemogelijkheid. Werknemers kunnen zo gemakkelijk voor deze aanvullende verzekering kiezen.

Overzicht verzekeringen

De non-selecte Startfit komt qua dekking net onder de Extrafit. Onderstaande afbeelding biedt u een goed overzicht van alle aanvullende verzekeringen van ONVZ.

Meer weten?

Wilt u meer weten over de Startfit of een van onze andere aanvullende verzekeringen? Kijkt u dan in uw Digitaal Portaal of neemt u contact op met uw relatiemanager. U kunt ook een e-mail sturen naar vo@onvz.nl.

Artikelen ONVZ Nieuws December 2013

Heeft u vragen?

Ma-vrij08:30 - 17:30 uur

vo@onvz.nl

Contact

Zorgverzekeringen

Uw gezondheid is onze zorg. Met uitgebreide vergoedingen, aantrekkelijke premies en persoonlijke service.

Zorgverzekeringen >
Deze website maakt gebruik van cookies. Waarom? Klik hier voor meer informatie X Sluit deze melding