ONVZ

Maximale vergoedingen ONVZ Bewuste Keuze

In de Vergoedingen van ONVZ Bewuste Keuze leest u of wij uw behandeling vergoeden. En wat u daarvoor moet doen. Als uw zorgverlener geen contract met ons heeft, vergoeden we misschien niet de hele rekening. Wilt u precies weten of en hoeveel u moet bijbetalen? Bekijk dan hieronder onze maximale vergoeding van ONVZ Bewuste Keuze. Is de prijs bij uw zorgverlener hoger? Dan betaalt u de rest zelf bij.

This page is also available in English

Welke verzekering heeft u?

Wat zijn onze maximale vergoedingen?

Vind uw zorgverlener

Wilt u liever dat wij uw zorg uit de bovenstaande zorgsoorten volledig vergoeden? Dan kunt u via de Zorgzoeker zelf kiezen uit een van onze gecontracteerde zorgverleners.

Goed om te weten

 • Gaat u naar een zorgverlener waar wij geen contract mee hebben, dan moet u vaak een deel van de kosten zelf betalen. Zijn deze eigen kosten zo hoog dat u daardoor belemmerd wordt in de keuze van uw zorgverlener? Dan kunt u een beroep doen op de ‘hardheidsclausule’. Met deze regeling kunt u ons om een hogere vergoeding vragen als uw financiële situatie niet toereikend is om de behandeling te betalen.

   

  Wilt u een beroep doen op de hardheidsclausule? Dan kunt u via het uploadformulier een verzoek indienen. In dit verzoek geeft u dat het om een 'Verzoek hardheidsclausule’ gaat en legt u uit waarom u een hogere vergoeding nodig heeft. 

   

  Let op: De hardheidsclausule geldt niet als u gebruik maakt van het Zvw-pgb of zorg uit de aanvullende verzekering.

   

Contact

Heeft u nog vragen? Wij zijn er voor u

Document uploaden

Deel makkelijk een document met ons

Uploaden
Meer contactopties