Gun jezelf zorgadvies van onze ZorgConsulenten

ONVZ

Excellente service

Bij ONVZ heeft u een Eersteklas Zorgverzekering, met excellente service en persoonlijke aandacht. Daarom staan onze ZorgConsulenten voor u klaar. Bijvoorbeeld als het gaat om wachtlijstbemiddeling of het regelen van een second opinion. Heeft u ONVZ Vrije Keuze? Dan kunnen onze ZorgConsulenten u bovendien helpen met mantelzorgondersteuning, Snelzorg en het voorbereiden van een gesprek met uw arts of specialist.

Wachtlijstbemiddeling

Staat u op een wachtlijst? Misschien kunt u voor een behandeling sneller bij een andere zorgverlener terecht. Vraag het aan de ZorgConsulent.

Wachtlijstbemiddeling

Second opinion

Twijfelt u over de diagnose of voorgestelde behandeling die u heeft gekregen? ONVZ-ZorgConsulent gaat voor u op zoek naar de juiste arts of andere zorgverlener voor een second opinion.  

Meer over second opinion

Wat is een ZorgConsulent?

Wanneer u zorg nodig heeft, dan kunt u op ONVZ vertrouwen. Onze ZorgConsulenten kennen het zorgveld goed en beschikken over ruime medische kennis. Een aantal van hen is BIG-geregistreerd verpleegkundige. ZorgConsulenten zijn geen zorgverleners en ze kunnen geen diagnose stellen. Ze adviseren u en ze staan klaar om u te ondersteunen of te informeren.

 

Snelzorg

De ZorgConsulent zoekt graag voor u uit bij welke zorginstelling u het snelst geholpen kunt worden. Ook als u niet op een wachtlijst staat.

Snelzorg

Advies bij een behandeling

Loopt u tegen problemen aan bij een behandeling? Of weet u niet bij welke instantie u het beste terecht kunt? De ZorgConsulent helpt u verder met persoonlijk advies.

Gids in zorgland

Gesprek voorbereiden

Met een goede voorbereiding haalt u méér uit het gesprek met een arts. Onze ZorgConsulent kan u daarbij helpen.

Voorbereiden

Advies en begeleiding voor een traject bij kanker

Als u te horen heeft gekregen dat u kanker heeft dan staat uw wereld op z’n kop. U moet verschillende zaken regelen in deze situatie terwijl uw hoofd daar wellicht niet naar staat. De ZorgConsulent helpt u graag.

Advies en begeleiding

Mantelzorg

Bent u mantelzorg? Dan ondersteunt onze ZorgConsulent u graag met een luisterend oor, praktische tips en nuttige informatie.  

Mantelzorgondersteuning

Ashley, ZorgConsulent bij ONVZ

"We zijn een persoonlijke gids in de gezondheidszorg. Zo kunt u bij ons terecht voor advies, bijvoorbeeld over hoe u een gesprek met een arts moet ingaan, voor mantelzorgondersteuning of een second opinion.''

Wilt u advies van de ZorgConsulent?

De ZorgConsulent helpt u graag met meer informatie en advies. U kunt een terugbelverzoek achterlaten. Dan wordt u teruggebeld op de tijden die u aangeeft.

Contact

Heeft u nog vragen? Wij zijn er voor u

Live chat

Ma t/m vr: 8.00 – 20.00 uur

Stel een vraag

Telefoon

Ma t/m vr: 8.30 - 18.00 uur

030 639 62 22
Meer contactopties