Gun jezelf zorgadvies van onze ZorgConsulenten

ONVZ

Excellente service

Bij ONVZ heeft u een Eersteklas Zorgverzekering, met excellente service en persoonlijke aandacht. Daarom staan onze ZorgConsulenten voor u klaar. Bijvoorbeeld als het gaat om wachtlijstbemiddeling of het regelen van een second opinion. Heeft u ONVZ Vrije Keuze? Dan kunnen onze ZorgConsulenten u bovendien helpen met mantelzorgondersteuning, Snelzorg en het voorbereiden van een gesprek met uw arts of specialist.

Wachtlijstbemiddeling

Staat u op een wachtlijst? Misschien kunt u voor een behandeling sneller bij een andere zorgverlener terecht. Vraag het aan de ZorgConsulent.

Wachtlijstbemiddeling

Second opinion

Twijfelt u over de diagnose of voorgestelde behandeling die u heeft gekregen? ONVZ-ZorgConsulent gaat voor u op zoek naar de juiste arts of andere zorgverlener voor een second opinion.  

Meer over second opinion

Wat is een ZorgConsulent?

Wanneer u zorg nodig heeft, dan kunt u op ONVZ vertrouwen. Onze ZorgConsulenten kennen het zorgveld goed en beschikken over ruime medische kennis. Een aantal van hen is BIG-geregistreerd verpleegkundige. ZorgConsulenten zijn geen zorgverleners en ze kunnen geen diagnose stellen. Ze adviseren u en ze staan klaar om u te ondersteunen of te informeren.

 

Snelzorg

De ZorgConsulent zoekt graag voor u uit bij welke zorginstelling u het snelst geholpen kunt worden. Ook als u niet op een wachtlijst staat.

Snelzorg

Advies bij een behandeling

Loopt u tegen problemen aan bij een behandeling? Of weet u niet bij welke instantie u het beste terecht kunt? De ZorgConsulent helpt u verder met persoonlijk advies.

Gids in zorgland

Gesprek voorbereiden

Met een goede voorbereiding haalt u méér uit het gesprek met een arts. Onze ZorgConsulent kan u daarbij helpen.

Voorbereiden

Advies en begeleiding voor een traject bij kanker

Als u te horen heeft gekregen dat u kanker heeft dan staat uw wereld op z’n kop. U moet verschillende zaken regelen in deze situatie terwijl uw hoofd daar wellicht niet naar staat. De ZorgConsulent helpt u graag.

Advies en begeleiding

Mantelzorg

Bent u mantelzorg? Dan ondersteunt onze ZorgConsulent u graag met een luisterend oor, praktische tips en nuttige informatie.  

Mantelzorgondersteuning

Ashley, ZorgConsulent bij ONVZ

"We zijn een persoonlijke gids in de gezondheidszorg. Zo kunt u bij ons terecht voor advies, bijvoorbeeld over hoe u een gesprek met een arts moet ingaan, voor mantelzorgondersteuning of een second opinion.''

Wilt u advies van de ZorgConsulent?

Neem contact op met onze ZorgConsulent voor meer informatie en advies. De ZorgConsulent is op werkdagen bereikbaar op het telefoonnummer 0800 022 14 50, kies voor optie 2. U kunt ook een terugbelverzoek achterlaten. Dan wordt u teruggebeld op de tijden die u aangeeft.

Contact

Heeft u nog vragen? Wij zijn er voor u

Document uploaden

Deel makkelijk een document met ons

Uploaden
Meer contactopties