ONVZ

Onze zorgverzekeringen

Bij ONVZ kiest u voor een Eersteklas Zorgverzekering.

Verzekeringen voor:

Basisverzekering

Alles goed geregeld

Met de basisverzekering van ONVZ Vrije Keuze bent u niet alleen verzekerd van de best mogelijke zorg. Onze verzekering geeft u ook de vrijheid om zelf te kiezen door welke dokter en in welk ziekenhuis u behandeld wilt worden. Daarnaast kunt u onze ZorgConsulenten altijd persoonlijk om advies vragen.

Bekijk alle details

Aanvullende zorgverzekeringen

Ruime dekkingen

Iedereen wil gezond blijven. Als u toch zorg nodig heeft, biedt ONVZ Vrije Keuze u een eersteklas aanvullende zorgverzekering. Met uitstekende persoonlijke service en ruime dekkingen. Kies de aanvullende zorgverzekering die bij uw zorgbehoefte past.

Bekijk verzekeringen

Tandverzekeringen

Uw gebit goed verzekerd

Bent u op zoek naar een eersteklas tandverzekering voor 18 jaar en ouder? Dan zit u goed bij ONVZ Vrije Keuze. Onze aanvullende tandverzekeringen vergoeden meer dan alleen uw tandartsbezoek. Kies het pakket dat bij u past.

Bekijk verzekeringen

OntzorgPlus

De beste hulp bij noodsituaties

Met de aanvullende verzekering OntzorgPlus van ONVZ Vrije Keuze bent u verzekerd van de beste regelhulp. Ook krijgt u veelvoorkomende hoge kosten bij noodsituaties vergoed.

Bekijk alle details

Wereldfit

Overal verzekerd

Met deze aanvullende zorgverzekering heeft u volledige vergoeding van alle spoedeisende medische zorg in het buitenland. En één aanspreekpunt voor uw gezondheid. Waar dan ook ter wereld.

Bekijk alle details

Health Basic en Health Premium

Komt u niet (meer) in aanmerking voor de Nederlandse basisverzekering? Dan biedt ONVZ Vrije Keuze een passende oplossing: Health Basic en Health Premium.

Bekijk alle details

ONVZ biedt basisverzekering aan onder de labels ONVZ en VvAA zorgverzekering

Er zijn geen inhoudelijke verschillen. 

VvAA zorgverzekering

Alles op een rij? Gebruik onze vergelijker

Vergelijk onze aanvullende zorgverzekeringen met elkaar op basis van wat u zelf belangrijk vindt.

Goed om te weten

  • Onze ZorgConsulenten bieden een luisterend oor en kennen het zorglandschap tot in detail. Zij geven kwalitatief goede informatie over ziekenhuizen en zelfstandig behandelcentra in Nederland. Zo kunt u beter kiezen naar welke arts of ziekenhuis u wilt gaan.

  • In de meeste gevallen declareert een zorgverlener een rekening voor u bij ons. Dan betalen wij een eventuele vergoeding rechtstreeks aan uw zorgverlener. Als u uiteindelijk nog (een deel van de) kosten zelf moet betalen, ontvangt u hiervoor een rekening van ons.

  • Op de verzekeringskaart ziet u in één oogopslag welke vergoedingen onze basisverzekering biedt. Extra informatie vindt u terug in de Algemene regels en Vergoedingen.

  • Bij enkele zorgsoorten verlenen wij een maximale vergoeding als uw zorgverlener niet gecontracteerd is. Wij contracteren de meeste zorgverleners. Gaat u toch naar een zorgverlener zonder contract? Dan gelden onze maximale vergoedingen.

Contact

Heeft u nog vragen? Wij zijn er voor u

Document uploaden

Deel makkelijk een document met ons

Uploaden
Meer contactopties