Verzekeringsadviseur

Onze zorg voor uw relaties

Met een collectieve zorgverzekering van ONVZ zijn uw relaties verzekerd van buitengewoon veel vrijheid en uitstekende zorg.

Altijd een passend collectief

We hebben altijd een collectief dat past bij uw relaties. Zo is het MKB-C collectief er speciaal voor uw zzp- en mkb-relaties. Daarnaast kunnen werkgevers een collectiviteit afsluiten voor hun medewerkers, via uw kantoor. Onze accountmanagers en healthmanagers staan klaar om u en uw relaties te helpen hun medewerkers gezond en duurzaam inzetbaar te houden. 

Expats passend verzekerd

Heeft u relaties die (tijdelijk) vanuit het buitenland in Nederland komen werken? Ook expats bieden wij een passende oplossing, met onze zorgverzekeringen voor internationals: Health Basic en Health Premium.

We zijn er voor u en uw relaties

ONVZ biedt uw relaties ruime vergoedingen en uitstekende persoonlijke service. Zo helpen onze ZorgConsulenten uw relaties bij wachtlijstbemiddeling, het regelen van een second opinion of mantelzorgondersteuning. 

Gratis extra dekking met Werkfit

Relaties die via de werkgever collectief verzekerd zijn en een aanvullende verzekering hebben, krijgen de gratis extra module Werkfit, met daarin bovenop hun aanvullende verzekering:

  • 3 extra fysiotherapiebehandelingen
  • € 100 voor een gezondheidscheck
  • € 250 voor psychologische zorg
  • € 500 voor een preventieve cursus mentale fitheid of zelfmanagement
  • toegang tot zelfhulpmodules van Mirro

Lees meer over Werkfit

Contact

Heeft u nog vragen? Wij zijn er voor u

Live chat

Ma t/m vr: 8.00 – 20.00 uur

Stel een vraag

Telefoon

Ma t/m vr: 8.30 - 18.00 uur

030 639 62 22
Meer contactopties