Gun jezelf gemak

  • Zorgadvies

    De ZorgConsulent helpt ONVZ verzekerden bij het vinden van de juiste zorgverlener

  • Verzekerden aanmelden

    Vraag gemakkelijk een nieuwe zorgverzekering aan voor uw verzekerden in ons portaal.

  • Werkgevers

    Werkgever als klant? Samen houden we medewerkers fit.

Een collectieve zorgverzekering bij ONVZ of Jaaah

Gun uw klanten een collectieve zorg verzekering bij ONVZ of Jaaah. Dat biedt vele voordelen, zoals Werkfit en korting op de aanvullende verzekering. Ook voor u als verzekeringsadviseur is kiezen voor ONVZ interessant. Want met het portaal ONVZ Zakelijk kunt u snel en makkelijk een nieuwe ONVZ of Jaaah verzekering afsluiten, pakketten wijzigen of uw portefeuille inzien.

Kies de zorgverzekering die bij je past

ONVZ

ONVZ is dé eersteklas zorgverzekering voor mensen die eigen regie belangrijk vinden en hun zaken goed op orde willen hebben. Met excellente service en persoonlijke aandacht wijst ONVZ de weg naar uitstekende keuzes in zorg en gezondheid. En de ZorgConsulenten helpen bijvoorbeeld bij wachtlijstbemiddeling en het regelen van een second opinion. ONVZ hoort sinds jaar en dag bij de hoogst scorende zorgverzekeraars van Nederland op het gebied van klanttevredenheid.

Lees meer over ONVZ

Jaaah

Jaaah is een kwalitatieve naturapolis voor mensen die houden van een actief leven en daarin een goede balans willen. Jaaah helpt om mentaal en fysiek fit te blijven. Met toegang tot de nieuwste digitale zorg op het gebied van fysio en mentale gezondheid. Alle verzekeringszaken worden geregeld via de app.

Lees meer over Jaaah

 

Verschil tussen ONVZ en Jaaah

Werkfit

Vitale medewerkers zijn duurzame medewerkers. Daarom krijgen collectief verzekerde medewerkers met een basis- én aanvullende verzekering Startfit, Benfit, Optifit of Topfit bij ONVZ of een Jaaah beter of Jaaah best bij Jaaah gratis Werkfit.

Fysiotherapie

3 extra fysiotherapie behandelingen

Persoonlijke gezondheidscheck: € 100

Het tijdig opsporen van gezondheidsproblemen voorkomt dat medewerkers uitvallen. Daarom kunt u ieder jaar gebruikmaken van een vergoeding van € 100 vanuit Werkfit voor een persoonlijke gezondheidscheck. U kunt zich bijvoorbeeld laten onderzoeken op hart- en vaatziekten, een algemeen lichamelijk onderzoek laten doen of een sportcheck. Een arts bespreekt de uitslagen met u. Medewerkers declareren de gezondheidscheck zelf bij ONVZ.

Mirro

Gebruik van de zelfhulpmodules van Mirro bij psychische klachten.

De online modules van Mirro kunnen een opstaphulp zijn om zelf met lichte mentale klachten aan de slag te gaan. U hoeft overigens geen mentale klachten te hebben om Mirro te gebruiken. Misschien wilt u gewoon tips om lekkerder te slapen of leren hoe u feedback kunt geven en toepassen.

€ 500 voor preventie programma’s mentale fitheid

€ 500 per jaar voor preventie programma’s mentale fitheid.

Om te voorkomen dat beginnende klachten verergeren, kunt u bijvoorbeeld enkele coachingsgesprekken voeren, runningtherapie volgen om somberheid tegen te gaan of via een online programma leren omgaan met overgangsklachten.

€ 250 voor de psychologische behandeling

€ 250 voor de psychologische behandeling van: werkproblemen, zoals een burn-out, relatieproblemen, aanpassingsstoornissen, bijvoorbeeld na een overlijden of echtscheiding.

ONVZ Zakelijk (voorheen: Digitaal Portaal)

Hét portaal voor uw digitale samenwerking met ONVZ. Vraag eenvoudig een nieuwe zorgverzekering aan, bekijk de premietabel en krijg inzicht in uw portefeuille.

Log direct in of vraag een account aan

A-Z vergoedingen

Bekijk alle vergoedingen

A-Z vergoedingen

Alle zorgverzekeringen

Bekijk alle zorgverzekeringen

Alle zorgverzekeringen

Zorgzoeker

Naar de Zorgzoeker

Zorgzoeker

Klanten waarderen onze dienstverlening met een

Wij zijn pas tevreden als u dat ook bent! 8,5 Bron: KlantenMonitor Zorgverzekeringen® 2023.

Waar voor je geld

“Wij kiezen al sinds de invoering van de Zorgverzekeringswet in 2006 voor ONVZ vanwege de enorm brede dekkingen. Bij ONVZ krijg je echt waar voor je geld. Ik adviseer mijn klanten vaak om voor ONVZ te kiezen óf er te blijven.”
Tijmen Beekhuis, directeur Assurantiekantoor De Jong en van Diermen 50 jaar
Contact

Heeft u nog vragen? Wij zijn er voor u

Live chat

Ma t/m vr: 8.00 – 20.00 uur

Stel een vraag

Telefoon

Ma t/m vr: 8.30 - 18.00 uur

030 639 62 22
Meer contactopties