Gun jezelf ONVZ

  • Zorgadvies

    De ZorgConsulent helpt ONVZ verzekerden bij het vinden van de juiste zorgverlener

  • Verzekerden aanmelden

    Vraag gemakkelijk een nieuwe zorgverzekering aan voor uw verzekerden in ons portaal.

  • Werkgevers

    Werkgever als klant? Samen houden we medewerkers fit.

Zolang uw relaties gezond zijn, voeren zij zelf de regie over hun leven. Gaat er iets mis, dan is het fijn als zij goed verzekerd zijn. ONVZ biedt zekerheid met oog voor hun wensen en behoeften en ruimte voor het maken van eigen keuzes als het op zorg aankomt. Met de Eersteklas Zorgverzekering van ONVZ weten uw relaties zeker dat het goed geregeld is. 

Uw relatie kiest wat het beste bij hem/haar past 

Uitgebreid verzekeren of alleen voor de belangrijkste zorg? Bij ONVZ kunnen uw relaties kiezen uit: 

Werkfit

Vitale medewerkers zijn duurzaam inzetbare medewerkers. Daarom krijgen collectief verzekerde medewerkers gratis Werkfit bij hun basisverzekering. Het maakt daarbij niet uit of zij kiezen voor ONVZ Vrije Keuze of ONVZ Bewuste Keuze. Met Werkfit kunnen zij kosteloos gebruikmaken van extra zorg en oplossingen speciaal gericht op werkend Nederland. In het gratis Werkfit pakket zitten interessante vergoedingen en dekkingen waar medewerkers écht iets aan hebben. 

Meer lezen over Werkfit

APK voor uw gezondheid: de gezondheidscheck.

U kunt kiezen uit een mentale en een lichamelijke gezondheidscheck. De mentale gezondheidscheck (Energiemeter van GRIP) is online en deze vergoeden we volledig. De lichamelijke gezondheidscheck kan zowel online als op locatie. Online vergoeden we de check up volledig. Een check-up op locatie kost ongeveer € 200. Vanuit Werkfit krijgt u de helft van die kosten vergoed (max. € 100 en max. één keer per kalenderjaar).

Drie behandelingen fysio extra

Heeft u last van fysieke klachten bij het bewegen? Of een blessure opgelopen bij het sporten? Dan is het een fijn idee dat u vanuit Werkfit drie (extra) behandelingen kunt krijgen bij een (online) fysiotherapeut naar keuze. Heeft u een aanvullende verzekering? Dan komen deze behandelingen daar bovenop. 

€ 500 vergoeding voor werkstress gerelateerde trainingen en cursussen

Ook voor stressgerelateerde klachten geldt: voorkomen is beter dan genezen. Heeft u een conflict op uw werk? Vindt u het moeilijk om grenzen aan te geven? Ervaart u een te hoge werkdruk? Of is uw werk-privé balans zoek? Vanuit Werkfit bieden wij u vier verschillende oplossingen aan, ter waarde van € 500, waarmee u stressklachten kunt aanpakken.

€ 250 vergoeding voor extra psychologische zorg

In Werkfit zit nog meer zorg en zelfhulp. Zoals € 250 vergoeding voor extra psychologische zorg. U kunt hiermee 2 á 3 keer voor een consult terecht bij een psycholoog. Een en ander is afhankelijk van de duur van het consult en van het tarief dat de psycholoog rekent. Check dat dus goed voordat u een afspraak maakt. Heeft u een aanvullende verzekering? Dan komt deze vergoeding daar bovenop.

Mirro

Voelt een bezoek aan een psycholoog, online coaching of runningtherapie als een te grote stap? Ga dan eerst zelf aan de slag met de online zelfhulpmodules Werkstress, Lekker Slapen, Thuiswerken of Feedback en conflicthantering, van Mirro. U kunt hier gratis gebruik van maken.

Klanten waarderen onze dienstverlening met een

Wij zijn pas tevreden als u dat ook bent! 8,3 Bron: KlantenMonitor Zorgverzekeringen® 2024.

Waar voor je geld

“Wij kiezen al sinds de invoering van de Zorgverzekeringswet in 2006 voor ONVZ vanwege de enorm brede dekkingen. Bij ONVZ krijg je echt waar voor je geld. Ik adviseer mijn klanten vaak om voor ONVZ te kiezen óf er te blijven.”
Tijmen Beekhuis, directeur Assurantiekantoor De Jong en van Diermen 50 jaar

ONVZ Zakelijk (voorheen: Digitaal Portaal)

Hét portaal voor uw digitale samenwerking met ONVZ. Vraag eenvoudig een nieuwe zorgverzekering aan, bekijk de premietabel en krijg inzicht in uw portefeuille.

Log direct in of vraag een account aan

A-Z vergoedingen

Bekijk alle vergoedingen

A-Z vergoedingen

Alle zorgverzekeringen

Bekijk alle zorgverzekeringen

Alle zorgverzekeringen

Zorgzoeker

Naar de Zorgzoeker

Zorgzoeker

Al 90 jaar zetten we iedere dag die extra stap voor u

ONVZ bestaat 90 jaar! De overtuiging dat onze verzekerden snel toegang tot de beste zorg en preventie verdienen en de vrijheid om eigen zorgkeuzes te maken loopt als een rode draad door ons bestaan. Ter gelegenheid van het 90-jarig bestaan van ONVZ presenteren we onze video “Het verlossende telefoontje". Daarin laten we zien dat je de eigen regie niet hoeft te verliezen op momenten dat je het meest kwetsbaar bent. Omdat we als persoonlijke zorgverzekeraar op die momenten de helpende hand bieden en iedere dag graag die stap extra zetten om voor onze verzekerden het verschil te maken. Dat maakt ONVZ de Eersteklas Zorgverzekering. Al 90 jaar.  

Het verlossende telefoontje

Contact

Heeft u nog vragen? Wij zijn er voor u

Document uploaden

Deel makkelijk een document met ons

Uploaden
Meer contactopties