Gezondheidsnetwerk

Werkgever

U weet hoe belangrijk het is te investeren in de gezondheid van uw medewerkers. Vitale medewerkers zijn immers gelukkiger, productiever en duurzaam inzetbaar. Maar waar vindt u de beste (preventieve) zorg voor uw medewerkers? En hoe zorgt u dat ze hiervan snel gebruik kunnen maken?

Ons gezondheidsnetwerk bestaat uit zorgaanbieders waarmee wij heldere afspraken gemaakt hebben over kwaliteit, dienstverlening en tarieven, zodat u dat niet meer hoeft te doen. Zo kunt u eenvoudig gebruikmaken van de beste interventies op het gebied van leefstijl, mentale en fysieke gezondheid. 

Gezondheidspartners

Om u en uw medewerkers zo goed mogelijk te kunnen helpen bij gezond zijn en gezond blijven, werken we samen met de volgende gezondheidspartners: De Atleetfabriek, BeauAvis, GRIP, HC Health, &niped, TIGRA en Vitalmindz. Klik op de button voor meer informatie over onze gezondheidspartners.

Mentale gezondheid

Mentale veerkracht, stress en burn-out voorkomen

Bekijk interventies

Fysieke gezondheid

Lichamelijk klachten voorkomen of verhelpen

Bekijk interventies

Leefstijl

Leefstijl aanpassen of juist behouden

Bekijk interventies
Gezondheidsnetwerk ONVZ

Goed om te weten

 • Vitale medewerkers zijn gelukkiger, productiever en presteren beter. De interventies van onze gezondheidspartners dragen daaraan bij. Door medewerkers te helpen mentaal en fysiek gezond te worden en te blijven. Zo kunt u voorkomen dat medewerkers uitvallen of onnodig lang thuiszitten en, mochten zij toch uitvallen, sneller weer aan het werk kunnen. Dit bespaart u al gauw € 250 per uitgevallen medewerker per dag.

   

  Daarnaast hebben we kortingsafspraken voor u gemaakt, waardoor u met korting van deze interventies gebruik kunt maken.

 • Door (vroeg) gebruik te maken van gerichte interventies ontvangt uw medewerker persoonlijke ondersteuning bij uitdagingen of klachten op mentaal, fysiek en sociaal maatschappelijk gebied. Zo kunnen ergere klachten of uitval voorkomen worden, en wordt de vitaliteit en gezondheid van de medewerker verbeterd.

 • Voor het aanvragen van een interventie neemt u of uw medewerker rechtstreeks contact op met de betreffende gezondheidspartner. Als u daarbij aangeeft dat u een collectieve zorgverzekering heeft bij ONVZ, dan wordt de korting direct voor u berekend. 

 • Alle partners in ons gezondheidsnetwerk voldoen aan de volgende eisen:

  • Landelijke dekking
  • Blended care aanbod
  • Aanbod op gebied van amplitie, preventie en/of curatie
  • Evidence-based
  • Voor individuen en groepen
  • AVG-proof
  • BIG-registratie of andere kwaliteitsnorm
  • Aantoonbaar maken van resultaten

Even sparren? Bel de Werkgeversdesk

Wilt u meer weten over ons Gezondheidsnetwerk en wat we voor uw bedrijf kunnen betekenen? Neem contact op met uw accountmanager of de ONVZ Werkgeversdesk. De Werkgeversdesk is bereikbaar op werkdagen van 9.00 tot 17.00 uur op telefoonnummer 030 639 62 66 of stuur een e-mail naar werkgeversdesk@onvz.nl.

Contact

Heeft u nog vragen? Wij zijn er voor u

Document uploaden

Deel makkelijk een document met ons

Uploaden
Meer contactopties