Gun jezelf ONVZ

 • Gezondheidsnetwerk

  De beste interventies op het gebied van leefstijl, mentale en fysieke gezondheid

 • Werkfit

  Samen houden we uw medewerkers mentaal en fysiek fit

 • Offerte aanvragen

  Collectieve zorgverzekering voor uw medewerkers? Vraag een offerte op maat aan

Zolang uw medewerkers gezond zijn, voeren zij zelf de regie over hun leven. Gaat er iets mis, dan is het fijn als zij goed verzekerd zijn. ONVZ biedt zekerheid met oog voor hun wensen en behoeften en ruimte voor het maken van eigen keuzes als het op zorg aankomt. Met de Eersteklas Zorgverzekering van ONVZ weten uw medewerkers zeker dat het goed geregeld is.  

Voordelen voor u als werkgever

Vitaal op de werkvloer? Gun uw medewerkers dan een collectieve zorgverzekering bij ONVZ. Dat biedt vele voordelen voor hen, zoals Werkfit en korting op de aanvullende verzekering.

Ook voor u als werkgever is een collectieve verzekering bij ons interessant. U heeft dan toegang tot ons Gezondheidsnetwerk met passende zorg tegen aantrekkelijke tarieven. En tot slot geven wij u waardevolle data over de grootste gezondheidsrisico’s in uw organisatie en inzicht in de ontwikkeling van uw collectiviteit.

Zo houden we samen uw medewerkers gezond. Uiteraard kunt u ook gebruikmaken van het portaal ONVZ Zakelijk. Hiermee kunt u gemakkelijk uw medewerkers helpen met het aanvragen van een zorgverzekering. Of inzicht krijgen in uw collectieve contract(en).

Uw medewerker kiest wat het beste bij hem/haar past 

Uitgebreid verzekeren of alleen voor de belangrijkste zorg? Bij ONVZ kunnen uw medewerkers kiezen uit: 

Werkfit

Vitale medewerkers zijn duurzaam inzetbaar. Daarom krijgen collectief verzekerde medewerkers gratis Werkfit bij hun basisverzekering. Het maakt daarbij niet uit of zij kiezen voor ONVZ Vrije Keuze of ONVZ Bewuste Keuze. Met Werkfit kunnen zij kosteloos gebruikmaken van extra zorg en oplossingen speciaal gericht op werkend Nederland. In het gratis Werkfit pakket zitten interessante vergoedingen en dekkingen waar uw medewerkers écht iets aan hebben.

Meer lezen over Werkfit

 

APK voor uw gezondheid: de gezondheidscheck.

U kunt kiezen uit een mentale en een lichamelijke gezondheidscheck. De mentale gezondheidscheck (Energiemeter van GRIP) is online en deze vergoeden we volledig. De lichamelijke gezondheidscheck kan zowel online als op locatie. Online vergoeden we de check up volledig. Een check-up op locatie kost ongeveer € 200. Vanuit Werkfit krijgt u de helft van die kosten vergoed (max. € 100 en max. één keer per kalenderjaar).

Drie behandelingen fysio extra

Heeft u last van fysieke klachten bij het bewegen? Of een blessure opgelopen bij het sporten? Dan is het een fijn idee dat u vanuit Werkfit drie (extra) behandelingen kunt krijgen bij een (online) fysiotherapeut naar keuze. Heeft u een aanvullende verzekering? Dan komen deze behandelingen daar bovenop. 

€ 500 vergoeding voor werkstress gerelateerde trainingen en cursussen

Ook voor stressgerelateerde klachten geldt: voorkomen is beter dan genezen. Heeft u een conflict op uw werk? Vindt u het moeilijk om grenzen aan te geven? Ervaart u een te hoge werkdruk? Of is uw werk-privé balans zoek? Vanuit Werkfit bieden wij u vier verschillende oplossingen aan, ter waarde van € 500, waarmee u stressklachten kunt aanpakken.

€ 250 vergoeding voor extra psychologische zorg

In Werkfit zit nog meer zorg en zelfhulp. Zoals € 250 vergoeding voor extra psychologische zorg. U kunt hiermee 2 á 3 keer voor een consult terecht bij een psycholoog. Een en ander is afhankelijk van de duur van het consult en van het tarief dat de psycholoog rekent. Check dat dus goed voordat u een afspraak maakt. Heeft u een aanvullende verzekering? Dan komt deze vergoeding daar bovenop.

Mirro

Voelt een bezoek aan een psycholoog, online coaching of runningtherapie als een te grote stap? Ga dan eerst zelf aan de slag met de online zelfhulpmodules Werkstress, Lekker Slapen, Thuiswerken of Feedback en conflicthantering, van Mirro. U kunt hier gratis gebruik van maken.

Vraag uw offerte aan

Vul hieronder uw gegevens in, dan zorgen wij ervoor dat u binnen 5 werkdagen een offerte op maat ontvangt.
Wij helpen u graag verder.

Al 90 jaar zetten we iedere dag die extra stap voor u

ONVZ bestaat 90 jaar! De overtuiging dat onze verzekerden snel toegang tot de beste zorg en preventie verdienen en de vrijheid om eigen zorgkeuzes te maken loopt als een rode draad door ons bestaan. Ter gelegenheid van het 90-jarig bestaan van ONVZ presenteren we onze video “Het verlossende telefoontje". Daarin laten we zien dat je de eigen regie niet hoeft te verliezen op momenten dat je het meest kwetsbaar bent. Omdat we als persoonlijke zorgverzekeraar op die momenten de helpende hand bieden en iedere dag graag die stap extra zetten om voor onze verzekerden het verschil te maken. Dat maakt ONVZ de Eersteklas Zorgverzekering. Al 90 jaar.  ONVZ Zakelijk (voorheen: Werkgeversportaal)

Hét portaal voor uw digitale samenwerking met ONVZ. Stuur eenvoudig een aanvraaglink door naar uw medewerkers en krijg inzicht in uw collectiviteit en bijbehorende contractafspraken.

Log direct in of vraag een account aan

Handig

 • Bekijk ook eens Job-werkt, ons platform vol inspiratie en tips over vitaliteit en gezondheid op de werkvloer 

  Laat u inspireren
 • Hier vindt u de belangrijkste wijzigingen in de basisverzekering vanaf 1 januari 2024.

  Bekijk wijzigingen

Heeft u nog vragen? Wij zijn er voor u

Live chat

Ma t/m vr: 8.00 – 20.00 uur

Stel een vraag

Telefoon

Ma t/m vr: 8.30 - 18.00 uur

030 639 62 22
Meer contactopties