Gun jezelf fitte werknemers

 • Gezondheidsnetwerk

  De beste interventies op het gebied van leefstijl, mentale en fysieke gezondheid

 • Werkfit

  Samen houden we uw medewerkers mentaal en fysiek fit

 • Offerte aanvragen

  Collectieve zorgverzekering voor uw medewerkers? Vraag een offerte op maat aan

Voordelen voor u als werkgever

Vitaliteit op de werkvloer?  Gun uw medewerkers dan een collectieve zorgverzekering bij ONVZ of Jaaah. Dat biedt vele voordelen, zoals Werkfit en korting op de aanvullende verzekering.

Ook voor u als werkgever is een collectieve verzekering bij ons interessant. U heeft dan toegang tot ons Gezondheidsnetwerk met passende zorg tegen aantrekkelijke tarieven. En tot slot geven wij u waardevolle data over de grootste gezondheidsrisico’s in uw organisatie en inzicht in de ontwikkeling van uw collectiviteit.

Zo houden we samen uw medewerkers gezond. Uiteraard kunt u ook gebruikmaken van het portaal ONVZ Zakelijk. Hiermee kunt u gemakkelijk uw medewerkers helpen met het aanvragen van een zorgverzekering. Of inzicht krijgen in uw collectieve contract(en).

Kies de zorgverzekering die bij je past

ONVZ

ONVZ is dé eersteklas zorgverzekering voor mensen die eigen regie belangrijk vinden en hun zaken goed op orde willen hebben. Met excellente service en persoonlijke aandacht wijst ONVZ de weg naar uitstekende keuzes in zorg en gezondheid. En de ZorgConsulenten helpen bijvoorbeeld bij wachtlijstbemiddeling en het regelen van een second opinion. ONVZ hoort sinds jaar en dag bij de hoogst scorende zorgverzekeraars van Nederland op het gebied van klanttevredenheid.

Lees meer over ONVZ

Jaaah

Jaaah is een kwalitatieve naturapolis voor mensen die houden van een actief leven en daarin een goede balans willen. Jaaah helpt om mentaal en fysiek fit te blijven. Met toegang tot de nieuwste digitale zorg op het gebied van fysio en mentale gezondheid. Alle verzekeringszaken worden geregeld via de app.

Lees meer over Jaaah

 

Verschil tussen ONVZ en Jaaah

Vraag uw offerte aan

Vul hieronder uw gegevens in, dan zorgen wij ervoor dat u binnen 5 werkdagen een offerte op maat ontvangt.
Wij helpen u graag verder.

Werkfit

Vitale medewerkers zijn duurzame medewerkers. Daarom krijgen collectief verzekerde medewerkers met een basis- én aanvullende verzekering Startfit, Benfit, Optifit of Topfit bij ONVZ of een Jaaah beter of Jaaah best bij Jaaah gratis Werkfit.

Fysiotherapie

3 extra fysiotherapie behandelingen

Persoonlijke gezondheidscheck: € 100

Het tijdig opsporen van gezondheidsproblemen voorkomt dat medewerkers uitvallen. Daarom kunt u ieder jaar gebruikmaken van een vergoeding van € 100 vanuit Werkfit voor een persoonlijke gezondheidscheck. U kunt zich bijvoorbeeld laten onderzoeken op hart- en vaatziekten, een algemeen lichamelijk onderzoek laten doen of een sportcheck. Een arts bespreekt de uitslagen met u. Medewerkers declareren de gezondheidscheck zelf bij ONVZ.

Mirro

Gebruik van de zelfhulpmodules van Mirro bij psychische klachten.

De online modules van Mirro kunnen een opstaphulp zijn om zelf met lichte mentale klachten aan de slag te gaan. U hoeft overigens geen mentale klachten te hebben om Mirro te gebruiken. Misschien wilt u gewoon tips om lekkerder te slapen of leren hoe u feedback kunt geven en toepassen.

€ 500 voor preventie programma’s mentale fitheid

€ 500 per jaar voor preventie programma’s mentale fitheid.

Om te voorkomen dat beginnende klachten verergeren, kunt u bijvoorbeeld enkele coachingsgesprekken voeren, runningtherapie volgen om somberheid tegen te gaan of via een online programma leren omgaan met overgangsklachten.

€ 250 voor de psychologische behandeling

€ 250 voor de psychologische behandeling van: werkproblemen, zoals een burn-out, relatieproblemen, aanpassingsstoornissen, bijvoorbeeld na een overlijden of echtscheiding.

ONVZ Zakelijk (voorheen: Werkgeversportaal)

Hét portaal voor uw digitale samenwerking met ONVZ. Stuur eenvoudig een aanvraaglink door naar uw medewerkers en krijg inzicht in uw collectiviteit en bijbehorende contractafspraken.

Log direct in of vraag een account aan

Handig

 • Bekijk ook eens Job-werkt, ons platform vol inspiratie en tips over vitaliteit en gezondheid op de werkvloer 

  Laat u inspireren
 • Hier vindt u de belangrijkste wijzigingen in de basisverzekering vanaf 1 januari 2023.

  Bekijk wijzigingen

Heeft u nog vragen? Wij zijn er voor u

Document uploaden

Deel makkelijk een document met ons

Uploaden
Meer contactopties