• Eersteklas Zorgverzekering
  • Snel geholpen door ZorgConsulent
  • Klantwaardering 8,3

Onze eersteklas zorgverzekeringen

Iedereen wil gezond blijven. Maar als er toch zorg nodig is, dan biedt ONVZ uw relaties een eersteklas zorgverzekering. Met uitstekende persoonlijke service en ruime dekkingen. Op deze pagina vertellen we u er graag meer over.

Welke aanvullende verzekering past uw relaties het best?

Wij bieden uw relaties naast een basisverzekering ook een uitgebreide aanvullende zorgverzekering. Van Startfit, voor relaties die niet veel zorg verwachten, tot Topfit, onze meest uitgebreide aanvullende verzekering.

Ook het gebit van uw relaties is in goede handen bij ONVZ

Onze aanvullende tandverzekeringen vergoeden uiteraard een bezoek aan de tandarts en de mondhygiënist, tot het maximumbedrag dat past bij de aanvullende verzekering. En wist u dat wij als enige zorgverzekeraar ook een eersteklas op preventie gerichte tandverzekering hebben?

Gratis: Werkfit voor uw werkgeverscollectiviteiten

Elke medewerker die een basis- en aanvullende verzekering afsluit in een werkgeverscollectiviteit bij ONVZ ontvangt gratis Werkfit. Zo helpen we uw werkgeversrelaties om hun medewerkers mentaal en fysiek gezond te houden. Werkfit biedt per jaar, per medewerker:

  • 3 extra fysiotherapie behandelingen
  • 250 euro voor psychologische zorg
  • 100 euro voor een Preventief Medisch Onderzoek
  • een preventieve cursus mentale fitheid of zelfmanagement

Meer lezen over Werkfit

Bemiddeling door ZorgConsulent

We schreven het hierboven al: wij bieden onze verzekerden veel persoonlijke service. Onze ZorgConsulenten zitten klaar om te bemiddelen voor uw relaties, bijvoorbeeld als zij op een wachtlijst staan of snel zorg nodig hebben. Wilt u meer weten over of kennismaken met onze ZorgConsulenten? Kijk dan op de pagina Zorgadvies.

Ashley-quote

"We zijn een persoonlijke gids in de gezondheidszorg. Zo kunt u bij ons terecht voor advies, bijvoorbeeld over hoe u een gesprek met een arts moet ingaan, voor mantelzorgondersteuning of een second opinion.''

Ashley, ZorgConsulent bij ONVZ

Advies nodig? Of een vrijblijvende offerte?

ONVZ staat voor u klaar. Voor u en uw relaties. Onze Register Consultants Duurzame Inzetbaarheid (RCDI) denken graag met u mee op het gebied van zorgverzekeringen en gezond(er) werken. Voor al uw vragen belt u 030 639 65 66. Elke werkdag bereikbaar van 9.00 – 17.00 uur. Mailen kan ook, naar vo@onvz.nl

Heeft u nog vragen?
Wij zijn er voor u

Meer contactopties

Over enkele minuten wordt u automatisch uitgelogd. Beweeg uw muis om ingelogd te blijven.