Onze zorg voor uw relaties

Onze eersteklas zorgverzekeringen

Iedereen wil gezond blijven. Maar als er toch zorg nodig is, dan biedt ONVZ uw relaties een eersteklas zorgverzekering. Met uitstekende persoonlijke service en ruime dekkingen. Op deze pagina vertellen we u er graag meer over.

Welke aanvullende verzekering past uw relaties het best?

Wij bieden uw relaties naast een basisverzekering ook uitgebreide aanvullende zorgverzekeringen. Van Startfit, voor relaties die niet veel zorg verwachten, tot Topfit, onze meest uitgebreide aanvullende verzekering.

Ook het gebit van uw relaties is in goede handen bij ONVZ

Onze aanvullende tandverzekeringen vergoeden uiteraard een bezoek aan de tandarts en de mondhygiënist, tot het maximumbedrag dat past bij de aanvullende verzekering. En wist u dat wij als enige zorgverzekeraar ook een eersteklas op preventie gerichte tandverzekering hebben?

Gratis: Werkfit voor uw werkgeverscollectiviteiten

Elke medewerker die een basis- en aanvullende verzekering afsluit in een werkgeverscollectiviteit bij ONVZ ontvangt gratis Werkfit. Zo helpen we uw werkgeversrelaties om hun medewerkers mentaal en fysiek gezond te houden. Werkfit biedt per jaar, per medewerker:

  • 3 extra fysiotherapiebehandelingen
  • € 100 voor een gezondheidscheck
  • € 250 voor psychologische zorg
  • € 500 voor een preventieve cursus mentale fitheid of zelfmanagement
  • toegang tot zelfhulpmodules van Mirro

Meer lezen over Werkfit

Bemiddeling door ZorgConsulent

We schreven het hierboven al: wij bieden onze verzekerden veel persoonlijke service. Onze ZorgConsulenten zitten klaar om te bemiddelen voor uw relaties, bijvoorbeeld als zij op een wachtlijst staan of snel zorg nodig hebben. Wilt u meer weten over of kennismaken met onze ZorgConsulenten? Kijk dan op de pagina Zorgadvies.

Image
We zijn een persoonlijke gids in de gezondheidszorg. Zo kunt u bij ons terecht voor advies, bijvoorbeeld over hoe u een gesprek met een arts moet ingaan, voor mantelzorgondersteuning of een second opinion.
Ashley ZorgConsulent bij ONVZ

Advies nodig? Of een vrijblijvende offerte?

Bent u benieuwd wat ONVZ voor u en uw relaties kan betekenen? Onze Register Consultants Duurzame Inzetbaarheid (RCDI) denken graag met u mee op het gebied van zorgverzekeringen en gezond(er) werken. Neem contact op met uw accountmanager of ons Service Center via 030 639 62 22 of vo@onvz.nl. Of vraag vrijblijvend een offerte aan. 

Contact

Heeft u nog vragen? Wij zijn er voor u

Live chat

Ma t/m vr: 8.00 – 20.00 uur

Stel een vraag

Telefoon

Ma t/m vr: 8.30 - 18.00 uur

030 639 62 22
Meer contactopties