ONVZ

Algemene regels en vergoedingen ONVZ Vrije Keuze

Deze Algemene Regels gelden als u een ONVZ Vrije Keuze Basisverzekernig heeft. Hierin kunt u precies zien wat u als ONVZ-verzekerde van ons mag verwachten, welke diensten ONVZ u biedt en hoe u daarvan het best gebruik kunt maken.

Algemene regels en vergoedingen (voorheen: polisvoorwaarden)

Bij ONVZ spreken we sinds 2018 niet meer van polisvoorwaarden, maar van algemene regels en vergoedingen.

  • De algemene regels zijn de regels die gelden voor alle verzekeringen van ONVZ (behalve de zogenoemde internationale verzekeringen). Er staat bijvoorbeeld in wanneer de verzekering ingaat, hoe wij zorgkosten vergoeden, hoe de premie moet worden betaald en wanneer er geen recht bestaat op een uitkering.
  • In de vergoedingen staat op welke zorg en diensten u recht heeft, en wat u daarvoor moet doen. Wat is de maximale vergoeding? Heb ik een verwijzing of toestemming vooraf nodig? Het staat overzichtelijk bij elkaar.

Samen bepalen ze de inhoud van de verzekering.

Algemene regels en vergoedingen

Om papierverspilling te voorkomen, drukken wij geen boekjes meer van onze Algemene regels en Vergoedingen 2024. U kunt dit document wel downloaden.

Algemene regels en vergoedingen voorgaande jaren

Heeft u vragen?

Wij zijn pas tevreden als u dat ook bent. Dus komt u er niet uit? Bel ons gerust. Wij helpen u graag.

Goed om te weten

  • U kunt de Algemene regels en Vergoedingen daarom altijd online raadplegen en  downloaden. Wilt u ze toch op papier ontvangen, neem dan contact op met ons Service Center. Houd er rekening mee dat u dan geen boekje ontvangt, maar een printversie van de Algemene regels en Vergoedingen.

Contact

Heeft u nog vragen? Wij zijn er voor u

Document uploaden

Deel makkelijk een document met ons

Uploaden
Meer contactopties