ONVZ

Fysiotherapie

Gun jezelf uitstekende dekking voor fysiotherapie

Heeft u lichamelijke klachten bij het bewegen of door een verkeerde houding? Dan is het soms nodig om een fysiotherapeut te bezoeken. De basisverzekering vergoedt fysiotherapie en oefentherapie voor verzekerden tot 18 jaar. Bent u ouder dan 18 jaar, dan wordt fysiotherapie in enkele gevallen vergoed. Daarnaast kunt u een aanvullende verzekering afsluiten met een dekking voor fysiotherapie. En wist u dat u als ONVZ verzekerde ook zelf aan de slag kunt gaan met de app Fysiochecknu, om te voorkomen dat lichte klachten verergeren? Op deze pagina leest u meer informatie over fysiotherapie bij ONVZ.

Voorkomen is beter dan genezen: Fysiochecknu app

Heeft u beginnende klachten aan uw nek, rug of schouders? Ga dan zelf aan de slag met een persoonlijk oefenprogramma in de zelfhulp app Fysiochecknu. De app staat daarnaast vol met handige tips en oefeningsvideo’s, ontwikkeld door fysiotherapeuten. U krijgt de app gratis wanneer u een basisverzekering afsluit bij ONVZ.

Aanvullend verzekeren voor fysiotherapie

ONVZ biedt 4 aanvullende zorgverzekeringen aan. In al deze verzekeringen zit een ruime vergoeding voor fysiotherapie:

Werkfit: 3 extra fysiobehandelingen

Sluit u uw basis- en aanvullende zorgverzekering bij ONVZ af via het collectief bij uw werkgever of organisatie? En biedt dat collectief Werkfit aan? Dan krijgt u vanuit Werkfit nog eens 3 extra behandelingen vergoedt.

 

Fysio stapelen ONVZ

Antwoorden op al uw vragen over fysiotherapie

Wordt fysiotherapie vergoed, heb ik een verwijzing nodig en mag ik zelf bepalen naar welke fysiotherapeut ik ga? In zes video’s zet Charlotte de antwoorden op de meestgestelde vragen over fysiotherapie voor u op een rij.

 

Contact

Heeft u nog vragen? Wij zijn er voor u

Live chat

Ma t/m vr: 8.00 – 20.00 uur

Stel een vraag

Telefoon

Ma t/m vr: 8.30 - 18.00 uur

030 639 62 22
Meer contactopties