ONVZ

Fysiotherapie

Gun jezelf uitstekende dekking voor fysiotherapie

Heeft u lichamelijke klachten bij het bewegen of door een verkeerde houding? Dan is het soms nodig om een fysiotherapeut te bezoeken. En wist u dat u als ONVZ verzekerde ook zelf aan de slag kunt gaan met de app Fysiochecknu, om te voorkomen dat lichte klachten verergeren? Op deze pagina leest u meer informatie over fysiotherapie bij ONVZ.

Voorkomen is beter dan genezen

Heeft u beginnende klachten aan uw nek, rug of schouders? Ga dan zelf aan de slag met een persoonlijk oefenprogramma in de zelfhulp app Fysiochecknu. De app staat daarnaast vol met handige tips en oefeningsvideo’s, ontwikkeld door fysiotherapeuten. U kunt gratis van de app gebruikmaken, als u een basisverzekering heeft bij ONVZ.

 

Op een smartphone wordt getoond hoe de Fysiochecknu app werkt

 

Ontdek Fysiochecknu

Fysiotherapie in de basisverzekering

De basisverzekering vergoedt fysiotherapie en oefentherapie voor verzekerden tot 18 jaar. Bent u ouder dan 18 jaar, dan wordt fysiotherapie in enkele gevallen vergoed. Daarnaast kunt u een aanvullende verzekering afsluiten met een dekking voor fysiotherapie.

Aanvullend verzekeren voor fysiotherapie

ONVZ biedt vier aanvullende zorgverzekeringen aan. In al deze verzekeringen zit een ruime vergoeding voor fysiotherapie:

Werkfit: 3 extra fysiobehandelingen

Sluit u uw basis- en aanvullende zorgverzekering bij ONVZ af via het collectief bij uw werkgever of organisatie? En biedt dat collectief Werkfit aan? Dan vergoeden we vanuit Werkfit nog eens 3 extra behandelingen.

Fysio stapelen ONVZ

Antwoorden op al uw vragen over fysiotherapie

Wordt fysiotherapie vergoed, heb ik een verwijzing nodig en wie bepaalt hoe lang en hoe vaak ik fysiotherapie nodig heb? In vijf video’s geeft onze medewerker Charlotte antwoord op de meestgestelde vragen over fysiotherapie.

 

Contact

Heeft u nog vragen? Wij zijn er voor u

Document uploaden

Deel makkelijk een document met ons

Uploaden
Meer contactopties