Heeft u vragen? Bel 030 639 62 22 English

Aantrekkelijke premiekorting

Sluit uw werkgever een collectieve zorgverzekering af? Dan doet hij dat voor meerdere collega’s in uw bedrijf. Op die manier ontvangt u een hogere premiekorting. Deze korting wordt verwerkt in uw premie. Mogelijk komt uw werkgever u ook nog tegemoet met een werkgeversbijdrage.

Behoud premiekorting bij uitdiensttreding

Wat u heeft, raakt u niet meer kwijt. Ook als u stopt met werken bij uw huidige werkgever, bijvoorbeeld omdat u naar een andere werkgever gaat, kunt u verzekerd blijven van collectieve korting bij ONVZ. Vraag ons service center welke kortingen u kunt behouden na uitdiensttreding.

Toegang tot zeer uitgebreide verzekeringen zonder medische vragen

Mogelijk heeft uw werkgever met ONVZ afgesproken dat u toegang krijgt tot zeer uitgebreide aanvullende verzekeringen zonder dat u medische vragen hoeft in te vullen. Zo heeft u mogelijk zonder het invullen van medische vragen toegang tot de Vrije Keuze Optifit en Tandfit B. Deze aanvullende verzekeringen zijn vergelijkbaar met de uitgebreidste aanvullende verzekeringen van veel andere verzekeringsmaatschappijen, waardoor u kunt profiteren van ruime vergoedingen.

Goed om te weten

  • Beëindiging van uw dienstverband leidt niet automatisch tot opzegging van uw verzekering

    Beëindiging van het dienstverband is volgens de Zorgverzekeringswet geen reden om de basisverzekering tussentijds te beëindigen. U bent verplicht de basisverzekering tot tenminste 1 januari buiten het collectief voort te zetten. Uw aanvullende verzekering kunt u tussentijds ook niet wijzigen. Wél behoudt u de korting op uw premie. Neemt u via de nieuwe werkgever deel aan een collectiviteit bij een andere verzekeraar? Dan kunnen wij uw zorgverzekering(en) beëindigen als het nieuwe dienstverband direct aansluit op het oude dienstverband.

Heeft u nog vragen?
We staan voor u klaar

Meer contactopties

Over enkele minuten wordt u automatisch uitgelogd. Beweeg uw muis om ingelogd te blijven.