ZakelijkBereken premieEnglish

  • Zeer ruime vergoedingen
  • Advies van ZorgConsulent
  • Klantwaardering 8,2

Aantrekkelijke premiekorting

Sluit uw werkgever een collectieve zorgverzekering af? Dan doet hij dat voor meerdere collega’s in uw bedrijf. Op die manier ontvangt u een hogere premiekorting. Deze korting wordt verwerkt in uw premie. Mogelijk komt uw werkgever u ook nog tegemoet met een werkgeversbijdrage.

Behoud premiekorting bij uitdiensttreding

Stopt u met werken bij uw huidige werkgever, bijvoorbeeld omdat u een andere baan heeft? Dan kunt u verzekerd blijven van collectieve korting bij ONVZ. Wel kan de hoogte van uw premiekorting veranderen. Neem daarom na uw uitdiensttreding altijd contact met ons op.

Toegang tot zeer uitgebreide verzekeringen zonder gezondheidsvragen

Sommige werkgevers spreken met ONVZ af dat u toegang krijgt tot zeer uitgebreide aanvullende verzekeringen, zonder dat u gezondheidsvragen hoeft in te vullen. Bijvoorbeeld voor onze aanvullende verzekeringen Optifit en Tandfit B. Deze verzekeringen zijn vergelijkbaar met de uitgebreidste aanvullende verzekeringen van veel andere verzekeringsmaatschappijen. Daardoor kunt u profiteren van ruime vergoedingen.

Goed om te weten

  • BeĆ«indiging van uw dienstverband leidt niet automatisch tot opzegging van uw verzekering

    Beëindiging van het dienstverband is volgens de Zorgverzekeringswet geen reden om de basisverzekering tussentijds te beëindigen. U bent verplicht de basisverzekering tot tenminste 1 januari buiten het collectief voort te zetten. Uw aanvullende verzekering kunt u tussentijds ook niet wijzigen. Ook behoudt u niet altijd dezelfde korting op uw premie. Neemt u via de nieuwe werkgever deel aan een collectiviteit bij een andere verzekeraar? Dan kunnen wij uw zorgverzekering(en) beëindigen als het nieuwe dienstverband direct aansluit op het oude dienstverband.

Heeft u nog vragen?
We staan voor u klaar

Meer contactopties

Over enkele minuten wordt u automatisch uitgelogd. Beweeg uw muis om ingelogd te blijven.