Verzekeringsadviseur

Gezond vitaliteitsbeleid voor uw relaties

ONVZ ondersteunt uw relaties graag bij het vinden van hun gezondheidswinst. Want gezond werken is belangrijk voor hun werknemers en goed voor het bedrijfsresultaat. Wij hebben de expertise en kennis in huis op het gebied van vitaliteitsinterventies. En we beschikken over een groot Gezondheidsnetwerk.

Aandacht voor de mentale gezondheid van uw relaties

Thuiswerken, een vertroebelende werkprivé-balans en financiële onzekerheid zorgen voor extra druk op de mentale gezondheid van de medewerkers van uw relaties. Met inzicht in data en aanvullende zorg helpen wij u bij het voorkomen, herkennen en vroegtijdig oplossen van mogelijke problemen.

→ Meer over onze ondersteuning

Snel gespecialiseerde zorg via ons Gezondheidsnetwerk

Via ons Gezondheidsnetwerk hebben uw relaties toegang tot een groot aanbod van gespecialiseerde zorg. Van preventie en zelfzorg tot gespecialiseerde behandelingen. Zo zorgen we voor minder uitval en snellere re-integratie. We helpen graag de juiste gezondheidspartner te vinden.

→ Meer over ons Gezondheidsnetwerk

Gratis extra dekking met Werkfit

Werknemers met een basisverzekering bij ONVZ krijgen automatisch de gratis module Werkfit. Dat betekent extra dekkingen voor fysiotherapie, psychologische en preventieve zorg. Het maakt daarbij niet uit of zij kiezen voor ONVZ Bewuste Keuze of ONVZ Vrije Keuze. Dat is pas eersteklas!

Vlot geholpen met Snelzorg

Bij ONVZ geloven we dat zorg beter en sneller kan. Snelzorg is een initiatief waarbij we met zorgaanbieders in Nederland afspraken maken, zodat verzekerden daar sneller terecht kunnen. In 2022 werden onze verzekerden dankzij Snelzorg gemiddeld 50 dagen eerder geholpen. Uw relaties hoeven niets extra's te betalen voor Snelzorg: dit zit in het basispakket van ONVZ Vrije Keuze.  

Meer over Snelzorg

De ZorgConsulent

De ZorgConsulent is er voor iedereen met een basisverzekering. Zij helpen met:

  • Wachtlijstbemiddeling
  • Second opinion

Voor iedereen met ONVZ Vrije Keuze helpt de ZorgConsulent ook met:

  • Snelzorg
  • Advies bij een behandeling
  • Gesprek met arts voorbereiden
  • Advies en begeleiding bij een traject met kanker
  • Mantelzorgondersteuning

Meer over zorgadvies

Klanten waarderen onze dienstverlening met een

Wij zijn pas tevreden als u dat ook bent! 8,3 Bron: KlantenMonitor Zorgverzekeringen® 2024.

Waar voor je geld

“Wij kiezen al sinds de invoering van de Zorgverzekeringswet in 2006 voor ONVZ vanwege de enorm brede dekkingen. Bij ONVZ krijg je echt waar voor je geld. Ik adviseer mijn klanten vaak om voor ONVZ te kiezen óf er te blijven.”
Tijmen Beekhuis, directeur Assurantiekantoor De Jong en van Diermen 50 jaar

Meer weten over samenwerken met ONVZ?

Gunt u uw relaties een eersteklaszorgverzekering en een gezond leven? Dat kan met een collectieve zorgverzekering van ONVZ. Vraag vrijblijvend een offerte aan. 

Contact

Heeft u nog vragen? Wij zijn er voor u

Document uploaden

Deel makkelijk een document met ons

Uploaden
Meer contactopties