Onze zorg voor uw relaties

Expats op maat verzekerd

Als verzekeringsadviseur krijgt u misschien de vraag om expats te verzekeren. Onder expats verstaan wij internationaal verzekerden die (tijdelijk) vanuit het buitenland in Nederland komen werken. Die wilt u natuurlijk een passende zorgverzekering bieden. Dat kan via ONVZ.

Health Basic en Health Premium

Heeft u relaties die vanuit het buitenland in Nederland komen werken, maar niet in aanmerking komen voor de Nederlandse basisverzekering? Voor hen heeft ONVZ Health Basic en Health Premium (beide met gezondheidsvragen). Health Basic is een verzekering waarin de meeste noodzakelijke zorg wordt gedekt. Health Premium is een uitgebreidere verzekering, met onder meer vergoedingen voor beweegzorg (zoals fysiotherapie), mondzorg en generalistische basis-ggz. Voor beide verzekeringen geldt dat alleen spoedeisende zorg buiten Nederland wordt gedekt.

Lees meer over deze twee verzekeringen 

Altijd maatwerk

De wetten en regels rondom zorg verschillen per land. Bovendien is elke situatie van een expat weer anders. Het optimaal verzekeren van expats en hun gezin vraagt dan ook om maatwerk. ONVZ regelt een passende oplossing voor uw expat-relaties, op individuele basis of binnen een collectief. Bovendien hebben wij veel documenten en formulieren beschikbaar in het Engels.

Samen met onze ervaren internationale zorgpartner

ONVZ heeft grondige kennis over het Nederlandse zorgstelsel. Als het gaat om zorg in het buitenland werken we daarnaast vaak samen met Cigna Global Health Benefits. Cigna is wereldwijd een van de grootste zorgverzekeraars en heeft veel kennis van lokale zorgmarkten. Samen staan we klaar om uw expat-relaties te verzekeren van goede zorg.

Brochure Dutch healthcare system

Heeft u informatie nodig over het Nederlandse zorgstelsel? Download dan de Engelstalige brochure.

Dutch healthcare system

Information about health insurance in the Netherlands

Download (pdf - 1730KB)

Hoe is de zorgverzekering in Nederland geregeld?

Engelstalige video:

 

Contact

Heeft u nog vragen? Wij zijn er voor u

Document uploaden

Deel makkelijk een document met ons

Uploaden
Meer contactopties