Persoonlijke ondersteuning

Speciaal voor werkgevers én hun werknemers bieden wij unieke ondersteuning. Zowel bij vragen over praktische zaken, zorg als preventie.

Voor bedrijven: Werkgeversdesk

jobfit-support-PrJPEG

 

Bij de Werkgeversdesk kunt u terecht met vragen over het Inzetbaarheid Portaal en voor algemene vragen over vergoedingsmogelijkheden. Ook voor het inzetten van preventieve interventies, zoals stoppen met roken, leefstijltrainingen en zelfhulp bij mentale klachten, kunt u terecht bij de Werkgeversdesk.

De Werkgeversdesk kan onder andere helpen bij: 

  • vragen rondom de inzetbaarheid van uw medewerkers
  • direct contact met de specialisten duurzame inzetbaarheid van ONVZ
  • het in contact komen met de beste zorgaanbieders van Nederland

Direct contact? Bel: 030 639 62 66 of mail: werkgeversdesk@onvz.nl

Rik-Jan Modderkolk (Pon Fit Manager):

"Door de Werkgeversdesk hebben we een gids in het zorglandschap. De Werkgeversdesk heeft de specifieke expertise die nodig is om de beste zorg in te kunnen zetten die een meerwaarde is voor iedere betrokken werkgever."

Voor medewerkers: de ZorgConsulent

jobfit-coach-PrJPEG

 

De ZorgConsulent is bereikbaar voor alle medewerkers met vragen op het gebied van gezondheid, leefstijl en preventie. Ook kunnen medewerkers terecht voor zorgbemiddeling, gericht op snelle werkhervatting.

De ZorgConsulent kan onder andere helpen bij: 

  • gezond zijn en blijven, bijvoorbeeld bij het voorkomen van een burn-out, het vinden van de juiste preventiecursus of het aanpassen van de leefstijl 
  • mantelzorgondersteuning; een luisterend oor bieden, kennis delen over het zorgveld en over de mogelijkheden voor zorg en vergoedingen
  • persoonlijke informatie over medisch specialistische zorg
  • advies voor een gesprek met arts of zorgverlener
  • wachtlijstbemiddeling: wachttijdverkorting tot 90%

Direct contact? Bel: 030 639 62 22 of mail: zorgconsulent@onvz.nl

Rik-Jan Modderkolk (Pon Fit Manager):

"Ziek zijn is al vervelend genoeg, maar om dan ook nog de weg te moeten zoeken naar een professional die jou het beste kan helpen, is vaak een extra uitdaging. De ONVZ ZorgConsulent kent het klappen van die zweep, weet de weg in het ondoorzichtige zorglandschap en helpt de medewerker om toegang te krijgen tot de beste zorg."  

Advies nodig? Of een vrijblijvende offerte?

ONVZ staat voor u klaar. Voor u als werkgever én uw werknemers. Onze Register Consultants Duurzame Inzetbaarheid (RCDI) denken graag met u mee op het gebied van zorgverzekeringen en gezond(er) werken. Voor al uw vragen belt u 030 639 65 66. Elke werkdag bereikbaar van 8.00 – 18.00 uur. Mailen kan ook, naar vo@onvz.nl

Heeft u nog vragen?
We staan voor u klaar

 

Vragen over corona? Bekijk pagina Alles over coronavirus

Over enkele minuten wordt u automatisch uitgelogd. Beweeg uw muis om ingelogd te blijven.