De Vitaalste Thuiswerkplek

Algemene voorwaarden

Het Vitaalste Bedrijf van Nederland 2019./p>

 1. Deelnemer verklaart correcte informatie te verschaffen bij het invullen van het aanmeldformulier van ONVZ en de scan van Lifeguard.
 2. Deelnemer heeft een organisatie met minimaal 30 medewerkers.
 3. Deelnemer kan zich tot 1 november 2019 aanmelden voor Het Vitaalste Bedrijf van Nederland 2019.
 4. Deelnemer geeft toestemming tot de verwerking van persoonsgegevens opgegeven in het aanmeldformulier, in verband met het invullen van de scan. ONVZ mag de gegevens opslaan in haar gegevensbestand, dat vertrouwelijk zal worden behandeld (zie privacy statement).
 5. De volgende persoonsgegevens van deelnemer mogen worden gebruikt om uitvoering te geven aan opvolging van de scan, via e-mail of telefoon: e-mailadres, naam, organisatienaam, functie van betreffende medewerker en telefoonnummer.
 6. Deelnemer maakt tijd voor de activiteiten die horen bij Het Vitaalste Bedrijf van Nederland: het aanleveren van contactgegevens (naam, e-mailadres en geslacht) van minimaal 15 medewerkers voor de scan aan Lifeguard, het invullen van de scan, eventueel het geven van een interview, laten maken van foto’s/video’s en het aanwezig zijn bij de uitreiking.
 7. ONVZ werkt voor de scan samen met Lifeguard. Deelnemer gaat ermee akkoord dat de persoonsgegevens van deelnemer worden doorgegeven aan Lifeguard. Met deze partij is een verwerkersovereenkomst afgesloten, die een zorgvuldige verwerking van uw (persoons)gegevens waarborgt. Zij mogen uw persoonsgegevens uitsluitend gebruiken voor de scan.
 8. ONVZ werkt voor Het Vitaalste Bedrijf van Nederland samen met De Persgroep. Deelnemer gaat ermee akkoord dat (bedrijfs)naam en telefoonnummer worden doorgegeven aan De Persgroep als nog niet alle scans door uw medewerkers zijn ingevuld. Met deze partij is een verwerkersovereenkomst afgesloten, die een zorgvuldige verwerking van uw (persoons)gegevens waarborgt. Zij mogen uw persoonsgegevens uitsluitend gebruiken voor het bevorderen van de respons op de uitgezette scans en het informeren over uw komst naar de uitreiking.
 9. Deelnemer gaat ermee akkoord dat de volgende bedrijfsgegevens gebruikt worden voor promotie voor Het Vitaalste Bedrijf van Nederland: bedrijfsnaam, interview en eventueel beeldmateriaal (foto en video). Dit beeldmateriaal mag door ONVZ gebruikt worden ter promotie van Het Vitaalste Bedrijf van Nederland.
 10. Deelnemer werkt desgevraagd mee aan publicaties voor Het Vitaalste Bedrijf van Nederland. Hiervoor werkt ONVZ samen met vaste tekstschrijvers. Deelnemer gaat ermee akkoord dat persoonsgegevens van deelnemer worden doorgegeven aan deze tekstschrijvers. Met deze tekstschrijvers is een verwerkersovereenkomst afgesloten.
 11. Mocht ONVZ dit nodig vinden, dan kan ONVZ de Algemene voorwaarden voor Het Vitaalste Bedrijf van Nederland aanpassen. Wij zullen de deelnemer hier dan tijdig over informeren.
 12. ONVZ mag deelnemers van deelname uitsluiten als hij van mening is dat de deelnemers niet conform de voorwaarden handelen.
 13. Voor eventuele vragen, klachten of opmerkingen over Het Vitaalste Bedrijf van Nederland kunt u gebruikmaken van het contactformulier. Vermeld daarbij ‘Het Vitaalste Bedrijf van Nederland’. ONVZ zal zo spoedig mogelijk reageren.
Contact

Heeft u nog vragen? Wij zijn er voor u

Live chat

Ma t/m vr: 8.00 – 20.00 uur

Stel een vraag

Telefoon

Ma t/m vr: 8.30 - 18.00 uur

030 639 62 22
Meer contactopties