De Vitaalste Thuiswerkplek

Juryleden

De jury van Het Vitaalste Bedrijf van Nederland bestaat uit olympisch zwemkampioen Pieter van den Hoogenband, universiteitshoogleraar Gezondheid en Maatschappij Louise Gunning, hoogleraar Psychologie Wilmar Schaufeli en voorzitter van MKB-Nederland Jacco Vonhof.

 

Pieter van den Hoogenband

pieter-vd-hoogenband

Pieter van den Hoogenband (1978) is drievoudig Olympisch zwemkampioen en met zeven Olympische medailles behoort hij tot de meest succesvolle sporters aller tijden. Tijdens zijn sportcarrière heeft Pieter expertise en ervaring opgedaan op allerlei vlakken. Deze kennis, samen met zijn rijke netwerk, zet hij in voor organisatie en bedrijven die ook optimaal willen presteren.
 

Louise Gunning-Schepers

louise-gunning-schepers

Louise Gunning – Schepers is Universiteitshoogleraar Gezondheid en Maatschappij. Daarnaast is zij voorzitter van de raad van commissarissen van Schiphol Group, voorzitter van de raad van toezicht van het VSB-Fonds, bestuurslid van het VSB-vermogensfonds en kroonlid van het DB SER.
 

Jacco Vonhof

jacco-vonhof

Jacco Vonhof is voorzitter van de ondernemersorganisatie MKB-Nederland. "Een ondernemer in hart en nieren" zo wordt hij getypeerd. Gedreven, maatschappelijk betrokken, een verbinder en bovendien in staat ondernemers aan te spreken en waar nodig in beweging te krijgen. Hij is geen bestuurder, hij is ondernemer. Zo praat Jacco Vonhof en zo handelt hij.
 

Wilmar Schaufeli

wilmar-schaufeli

Wilmar Schaufeli is toonaangevend hoogleraar Arbeids- en Organisatiepsychologie en partner van Triple i Human Capital. Hij schreef meer dan 500 artikelen en hoort bij de top 1% meest geciteerde wetenschappers in de psychologie. Doet tientallen jaren onderzoek naar burn-out en bevlogenheid.
Contact

Heeft u nog vragen? Wij zijn er voor u

Live chat

Ma t/m vr: 8.00 – 20.00 uur

Stel een vraag

Telefoon

Ma t/m vr: 8.30 - 18.00 uur

030 639 62 22
Meer contactopties