• Eersteklas Zorgverzekering
  • Snel geholpen door ZorgConsulent
  • Klantwaardering 8,3

De Net Vitality Score

Meetbaar sturen op de vitale organisatie.

Vitaliteit is een veelomvattend en soms vaag begrip. Het kan over persoonlijke energie gaan, maar ook over organisatie energie. Door de Lifeguard Energy Scan in te vullen, meet u de energie van uw organisatie. De uitkomst is de Net Vitality Score (NVS), een nieuwe KPI voor de collectieve energie binnen uw organisatie. De NVS is de basis voor de zoektocht naar Het Vitaalste Bedrijf van Nederland 2019. 

Uitkomsten

De NVS is het saldo van twee typen positieve en twee typen negatieve energie binnen uw team of organisatie. De NVS is het eenduidige vertrekpunt voor een open dialoog over hoe u de vitaliteit van uw  organisatie kunt verbeteren. Door te sturen op een hogere NVS investeert u doelgericht in vitaliteit, met meetbare effecten die het resultaat van uw medewerkers direct positief beïnvloeden. Denk hierbij aan een hogere betrokkenheid van medewerkers, minder verzuim of betere teamsfeer. Kortom, het zorgt voor duurzaam succes in de toekomst.

NVS-score-voorbeeld

Over Lifeguard

Lifeguard is een full service partner in vitaliteit voor zowel individuen als teams, leiders en organisaties die u helpt de vitaliteit van uw organisatie te vergroten. Dit leidt tot verbetering van duurzame prestaties in de toekomst. Denk hierbij aan betrokken medewerkers, effectieve en inspirerende leiders, een juiste klantfocus, minder burn-out gevallen, een hogere productiviteit en een cultuur die zorgt voor meer veerkracht en creativiteit van medewerkers. Kijk voor meer informatie op www.lifeguard.nl.

Heeft u nog vragen?
Wij zijn er voor u

Meer contactopties

Over enkele minuten wordt u automatisch uitgelogd. Beweeg uw muis om ingelogd te blijven.