Zorgverzekering voor werkgevers

Eersteklas Zorgverzekering voor uw medewerkers

Iedereen wil gezond blijven. Maar als er toch zorg nodig is, dan biedt ONVZ uw medewerkers een eersteklas zorgverzekering. Met uitstekende persoonlijke service, vrije zorgkeuze en ruime dekkingen. Op deze pagina vertellen we u hier graag alles over.

Welke verzekering past het beste?

Uw medewerkers kunnen dit jaar uit twee verzekeringen kiezen bij ONVZ: ONVZ Bewuste Keuze en ONVZ Vrije Keuze. Daarbij horen uiteraard ook passende aanvullende verzekeringen.

 

Aanvullende verzekeringen ONVZ Bewuste Keuze

Met ONVZ Bewust Keuze is uw medewerker goed verzekerd voor de belangrijkste zorg. Liever iets meer zekerheid? Sluit dan ook een van de twee aanvullende zorgverzekeringen af: Start en Extra. Beide aanvullende verzekeringen kennen een dekking voor de meestgebruikte zorg: fysio (drie of zes complete online fysio behandeltrajecten en/of fysiobehandelingen op locatie) en anticonceptie. Ook fysio na een ongeval (14 behandelingen) en tandzorg na een ongeval (€ 10.000) zijn inbegrepen. Net als een jaarabonnement voor de meditatie-app Headspace.

ONVZ Bewuste Keuze: Tand en Op reis

Meer zorg verzekeren? Sluit dan ook ONVZ Bewuste Keuze Tand af. Regelmatig naar het buitenland en gekozen voor ONVZ Bewuste Keuze Start? Dan is ONVZ Bewuste Keuze Op reis een mooie aanvulling.

Aanvullende verzekeringen ONVZ Vrije Keuze

Met ONVZ Vrije Keuze bieden wij uw medewerkers naast een basisverzekering ook uitgebreide aanvullende zorgverzekeringen. Zoals Startfit, voor medewerkers die niet veel zorg verwachten. Of Topfit, onze meest uitgebreide aanvullende verzekering. Alle verzekeringen hebben een uitstekende dekking voor fysiotherapie.

ONVZ Vrije Keuze: Tandverzekeringen 

Onze aanvullende tandverzekeringen vergoeden uiteraard een bezoek aan de tandarts en de mondhygiënist, tot het maximumbedrag dat past bij de aanvullende verzekering. En wist u dat wij als enige zorgverzekeraar ook een eersteklas op preventie gerichte tandverzekering hebben?

ONVZ Vrije Keuze: OntzorgPlus en Wereldfit

Uitgebreider verzekeren? Kijk dan ook eens bij OntzorgPlus en Wereldfit.

Wat zit er in Werkfit?

  • Vergoeding voor een gezondheidscheck
  • Drie gratis behandelingen fysio
  • € 500 voor werkstress-gerelateerde trainingen en cursussen
  • € 250 voor psychologische zorg
  • Gratis online zelfhulpmodules van Mirro
Meer over Werkfit

Advies nodig? Of een vrijblijvende offerte?

ONVZ staat voor u klaar. Voor u als werkgever én uw werknemers. Onze Register Consultants Duurzame Inzetbaarheid (RCDI) denken graag met u mee op het gebied van zorgverzekeringen en gezond(er) werken. Met al uw vragen belt u 030 639 65 66. Wij zijn op werkdagen bereikbaar. Mailen kan ook, naar vo@onvz.nl.

Contact

Heeft u nog vragen? Wij zijn er voor u

Document uploaden

Deel makkelijk een document met ons

Uploaden
Meer contactopties