Zorgverzekering voor werkgevers

Eersteklas Zorgverzekering voor uw medewerkers

Iedereen wil gezond blijven. Maar als u toch zorg nodig heeft, biedt ONVZ uw medewerkers een eersteklas zorgverzekering. Met uitstekende persoonlijke service, vrije zorgkeuze en ruime dekkingen. Op deze pagina vertellen we u hier graag alles over.

Voor iedereen een passende aanvullende verzekering

Wij bieden uw medewerkers naast een basisverzekering ook een uitgebreide aanvullende zorgverzekering. Benfit is onze meest gekozen aanvullende verzekering. En dat snappen wij heel goed, want Benfit biedt uw medewerkers maar liefst 16 behandelingen bij de fysiotherapeut. Verwachten uw medewerkers niet veel zorg nodig te hebben, dan is Startfit een goede keuze. Startfit dekt een aantal belangrijke zaken tegen een zeer aantrekkelijke premie. Medewerkers die meer zorg verwachten of die het prettig vinden om zeer uitgebreid verzekerd te zijn kiezen het beste voor Optifit of Topfit (beide met gezondheidsvragen). Wist u dat onze Topfit verzekering zelfs één van de ruimste dekking van Nederland heeft?

Ook het gebit van uw medewerkers vergeten we niet

Onze aanvullende tandverzekeringen vergoeden uiteraard een bezoek aan de tandarts en de mondhygiënist, tot het maximumbedrag dat past bij de aanvullende verzekering. En wist u dat wij ook een eersteklas tandverzekering hebben die volledig gericht is op preventie?

Gratis: Werkfit voor uw medewerkers

Elke medewerker die een basis- en aanvullende verzekering afsluit in uw collectiviteit bij ONVZ ontvangt gratis Werkfit. Zo helpen we uw medewerkers mentaal en fysiek gezond te blijven. Werkfit biedt per jaar, per medewerker:

  • 3 extra fysiotherapie behandelingen
  • € 100 voor een gezondheidscheck
  • € 250 voor psychologische zorg
  • € 500 voor voor preventie programma’s mentale fitheid
  • toegang tot de zelfhulpmodules van Mirro

Persoonlijke service

We schreven het hierboven al: wij bieden onze verzekerden veel persoonlijke service. Onze ZorgConsulenten zitten klaar om te bemiddelen voor uw medewerkers, bijvoorbeeld als zij op een wachtlijst staan. Zij ondersteunen mantelzorgers, informeren over preventie en zoeken uit waar u het snelst geholpen kunt worden. Bijvoorbeeld als uw medewerker een second opinion nodig heeft. Wilt u meer weten over of kennismaken met onze ZorgConsulenten? Kijk dan op de pagina Zorgadvies.

Advies nodig? Of een vrijblijvende offerte?

ONVZ staat voor u klaar. Voor u als werkgever én uw werknemers. Onze Register Consultants Duurzame Inzetbaarheid (RCDI) denken graag met u mee op het gebied van zorgverzekeringen en gezond(er) werken. Met al uw vragen belt u 030 639 65 66. Wij zijn op werkdagen bereikbaar. Mailen kan ook, naar vo@onvz.nl.

Contact

Heeft u nog vragen? Wij zijn er voor u

Live chat

Ma t/m vr: 8.00 – 20.00 uur

Stel een vraag

Telefoon

Ma t/m vr: 8.30 - 18.00 uur

030 639 62 22
Meer contactopties