Zorgverzekering voor werkgevers

Uw expats goed verzekerd

Heeft u als werkgever expats in dienst? En wilt u zeker weten dat zij én hun gezin zelf kunnen kiezen door welke dokter en in welk ziekenhuis zij behandeld willen worden? Gun hen dan een zorgverzekering bij ONVZ.

Health Basic en Health Premium

Heeft u medewerkers die vanuit het buitenland in Nederland komen werken, maar niet in aanmerking komen voor de Nederlandse basisverzekering? Voor hen heeft ONVZ Health Basic en Health Premium (beide met gezondheidsvragen). Health Basic is een verzekering waarin de meeste noodzakelijke zorg wordt gedekt. Health Premium is een uitgebreidere verzekering, met onder meer vergoedingen voor beweegzorg (zoals fysiotherapie), mondzorg en generalistische basis-ggz. Voor beide verzekeringen geldt dat alleen spoedeisende zorg buiten Nederland wordt gedekt.

Klik hier voor meer informatie over deze twee verzekeringen

Recht op Nederlandse basisverzekering

Nederlandse expats die in het buitenland werken behouden soms hun recht op een Nederlandse basisverzekering, bijvoorbeeld bij detachering. In combinatie met onze aanvullende verzekering Wereldfit zijn zij dan ook verzekerd voor spoedzorg in het buitenland.

Hoe is de zorgverzekering in Nederland geregeld?

Informatie nodig voor uw expats over het Nederlands zorgstelsel? Download dan de Engelstalige brochure. Of bekijk de engelstalige video:

 

De beste service in het Engels

Niet alleen de website, polisvoorwaarden en het Service Center, ook MijnONVZ is beschikbaar in het Engels. MijnONVZ is de persoonlijke online omgeving waar ONVZ-verzekerden alles rondom hun zorgverzekering kunnen regelen. Zo kunnen zij bijvoorbeeld eenvoudig declaraties indienen, de status van hun eigen risico inzien, hun zorgpas (European Health Insurance Card) bekijken en persoonlijke gegevens wijzigen.

Service Center bij vragen over wet- en regelgeving

De wetten en regels rondom zorg verschillen per land. Bovendien is voor elke expat de situatie weer anders. Het optimaal verzekeren van expats en hun gezin vraagt dan ook om maatwerk. Op basis van uw zorgvraag en de wensen van de individuele werknemer regelt ons Service Center voor u een passende oplossing. Goed en snel. Wilt u meer weten? Neem contact met hen op!

Advies nodig? Of een vrijblijvende offerte? Of een vrijblijvende offerte?

ONVZ staat voor u klaar. Voor u als werkgever én uw werknemers. Onze Register Consultants Duurzame Inzetbaarheid (RCDI) denken graag met u mee op het gebied van zorgverzekeringen en gezond(er) werken. Met al uw vragen belt u 030 639 65 66, we zijn elke werkdag bereikbaar. Mailen kan ook, stuur uw bericht naar vo@onvz.nl.

Contact

Heeft u nog vragen? Wij zijn er voor u

Document uploaden

Deel makkelijk een document met ons

Uploaden
Meer contactopties