Ons bedrijf

ONVZ scoort 8,2 met producten

Uitkomst KlantenMonitor

Elk jaar wordt de KlantenMonitor Zorgverzekeringen uitgevoerd onder alle zorgverzekeraars. Verzekerden van ONVZ en de andere ONVZ-merken, waaronder VvAA zorgverzekering, zijn zeer loyaal en hebben veel vertrouwen in hun zorgverzekeraar.

Verzekerden hebben ONVZ opnieuw als heel goed beoordeeld op producten en dienstverlening. Ook is het vertrouwen in ONVZ hoog. Het vertrouwen wordt uitgedrukt in de Netto Trust Score (NTS), die onder alle verzekeraars gemiddeld +21 is. ONVZ en VvAA scoren beduidend hoger: +30 (ONVZ) en +29 (VvAA zorgverzekering).

Loyaliteit

Aan de KlantenMonitor Zorgverzekeringen deden dit jaar 29 zorgverzekeraars mee. De verschillen tussen zorgverzekeraars zijn groot op het gebied van vertrouwen en loyaliteit. Een duidelijke trend is dat prijs grote invloed heeft op de loyaliteit van verzekerden.

Verzekerden van ONVZ en VvAA zorgverzekering bevelen hun verzekeraar in grote mate aan bij vrienden en familie. De mate van aanbevelen wordt uitgedrukt in de NPS-score. ONVZ scoort hier +27 en VvAA zorgverzekering +22. Gemiddeld scoren zorgverzekeraars +15.

Bron: KlantenMonitor Zorgverzekeringen® 2019 en de uitvoerende partij SAMR.

Contact

Heeft u nog vragen? Wij zijn er voor u

Live chat

Ma t/m vr: 8.00 – 20.00 uur

Stel een vraag

Telefoon

Ma t/m vr: 8.30 - 18.00 uur

030 639 62 22
Meer contactopties