• Zeer ruime vergoedingen
  • Advies van ZorgConsulent
  • Klantwaardering 8,2

Onze waarden

Enkele jaren geleden hebben wij waarden opgesteld om het voor onze verzekerden en voor onszelf nog helderder te maken hoe de persoonlijke benadering van onze verzekerden en een uitstekende dienstverlening eruit moeten zien. 

Deze waarden vormen de basis van ons denken en doen. Ze zijn ons fundament, geven ons aanwijzingen voor ons gedrag en bieden houvast bij het maken van keuzes.

Deskundig

Met verstand van zaken en professioneel taken uitvoeren. Op de hoogte zijn van de nieuwste ontwikkelingen in de markt en in het vakgebied.

Persoonlijk

Je verdiepen in de ander, contact weten te maken en integer handelen. In staat zijn in te spelen op behoeftes zodat het voelt als maatwerk. Jezelf laten zien.

Stijlvol

Verzorgd, met oog voor detail en duurzaamheid. Op een elegante manier handelen, met aandacht voor hoe je overkomt. Smaakvol, verfijnd.

Durf

Proberen en leren. Beter willen worden en daarom nieuwe dingen doen die nog niet eerder zijn gedaan. Besluitvaardig en risicobewust. Snel starten en stoppen als dat nodig is.

Wendbaar

Openstaan voor verandering. Actief kunnen en willen meedenken en snel meebewegen. In staat zijn om slim in te spelen op ontwikkelingen. Veranderingen zien als een kans, niet als een bedreiging.

Heeft u nog vragen?
We staan voor u klaar

Meer contactopties

Over enkele minuten wordt u automatisch uitgelogd. Beweeg uw muis om ingelogd te blijven.