• Eersteklas Zorgverzekering
 • Snel geholpen door ZorgConsulent
 • Klantwaardering 8,2

Campagnes voor verzekeringsadviseurs

 

Wat is de beste zorg voor uw relaties?

Voor iedereen kan de definitie van een goede zorgverzekering anders zijn. Als verzekeringsadviseur speelt u hier een belangrijke rol in en wilt u het beste voor uw relaties. U geeft antwoord op de vragen: wat vergoedt de basisverzekering? Welke aanvullende verzekering past bij mijn situatie? Met een collectieve zorgverzekering van ONVZ zijn uw relaties verzekerd van vrije keuze en uitstekende zorg. ONVZ heeft daarbij ook verschillende campagnes op het gebied van vitaliteit en een gezond leven.

Waarom kiezen voor ONVZ?

 • Altijd een passend collectief

  Met een collectieve zorgverzekering van ONVZ zijn uw relaties verzekerd van vrije keuze en uitstekende zorg. Er is altijd een collectief dat past bij uw individuele relaties. Aan hen de keuze.

 • Vrije keuze in verschillende opzichten

  ONVZ biedt uw relaties een vrije keuze zorgverzekering die bij hen past. Zorg dat onder de basisverzekering valt wordt bepaald door de overheid. Maar bij ons bepalen uw relaties zelf door welke dokter en in welk ziekenhuis ze zich laten behandelen. Is de basisverzekering te beperkt? Wij bieden ruime mogelijkheden voor een aanvullende zorgverzekering, van een beperkte aanvulling tot een zeer uitgebreide.

 • Uitstekende service

  ONVZ zorgt graag goed voor u en uw relaties. Zo hebben wij speciaal voor verzekeringsadviseurs een beveiligde omgeving: Digitaal Portaal. Daar vindt u een aantal praktische mogelijkheden om uw gegevens makkelijk te beheren. Daarnaast ondersteunt ONVZ u graag met passende marketing- en communicatiemiddelen om in contact te komen met potentiele relaties.

 • Persoonlijk advies op het gebied van vitaliteit en gezondheid

  Zijn uw relaties gericht bezig met gezondheidsmanagement binnen hun organisatie? Of vooral op zoek naar praktische tools? We helpen ze graag bij het ontdekken van hun gezondheidswinst middels de 5 gezonde stappen.

Heeft u nog vragen?
Wij zijn er voor u

Meer contactopties

Over enkele minuten wordt u automatisch uitgelogd. Beweeg uw muis om ingelogd te blijven.