• Zeer ruime vergoedingen
  • Advies van ZorgConsulent
  • Klantwaardering 8,2

Bijzonder ONVZ

Van ONVZ mag u veel verwachten. We bieden uw relaties niet alleen uitstekende zorg en de ruimste vergoedingen, maar ook optimale vrije zorgkeuze.

Uw relatie kiest zelf zijn zorgverlener

U wilt uw relaties toch het advies geven dat het beste bij hen past, ook als het gaat om een zorgverzekering? Als uw relaties zelf willen bepalen welke zorgkeuzes ze maken, bent u bij ons aan het juiste adres. Bij ONVZ zijn uw relaties verzekerd van optimale vrije zorgkeuze.

Zorgverzekeraar met ruimste vergoedingen

De meeste verzekeraars vergoeden tot de gemiddeld gecontracteerde prijs. Het kan dan zijn dat uw relaties daardoor moeten bijbetalen. Dit risico lopen zij niet bij ONVZ. ONVZ biedt namelijk de ruimste vergoedingen. Uitzondering hierop zijn vanaf 1 januari 2021 de wijkverpleging en geestelijke gezondheidszorg (ggz). Bij deze twee zorgsoorten kiezen wij er bewust voor om de vergoeding bij enkele zorgverleners te maximeren, om oneigenlijk en onnodig gebruik van zorggeld tegen te gaan. Gelukkig sluit ONVZ met heel veel thuiszorgorganisatie en ggz-behandelaars een contract, waardoor uw relaties ook voor deze twee zorgsoorten ruime keuze hebben.

Heeft u nog vragen?
We staan voor u klaar

Meer contactopties

Over enkele minuten wordt u automatisch uitgelogd. Beweeg uw muis om ingelogd te blijven.